Het verdwenen water


Het verdwenen water
Kindervoorstelling
Poppentheater
Basisschool
Buurthuizen
Bedrijven
Theater
Gelderland
2 tot 8 jaar

Het verdwenen water is een interactief verhaal, speciaal voor kinderen in de onderbouw. De kinderen worden intensief betrokken bij het verhaal.

Het verhaal
In de poppenkast is er iets geks aan de hand. Nadat Jan Klaassen en Katrijn bij de kinderen zijn geweest, komt plotseling de koning. De koning wil een feest geven. Alle poppen zijn uitgenodigd. Het kasteel is versierd; alles is klaar! Behalve... de kok. Hij heeft een groot probleem: er komt geen water uit de kraan.

Jan Klaassen gaat op onderzoek uit en komt erachter dat er in de hele poppenkast geen water is. Zelfs in de WC-pot zit geen water. De 'meneer van het water', de Oude Grijsaard, wordt gebeld. Er wordt een kist gehaald. Op de deksel staat geschreven waar het water is. Het water zit in de blauwe berg. Alleen met de sleutel die op alle sloten past, haal je het water uit de berg.

Jufrouw Kapstok (buurvrouw van Jan Klaassen) heeft een sleutel gevonden op het gras. Zou dat de sleutel van de berg zijn? Jan Klaassen neemt de sleutel mee. 

Al snel komen de kinderen erachter dat Jan Klaassen niet de goede sleutel heeft. Als je de verkeerde sleutel in de berg stopt, wordt al het water giftig! Jufrouw Kapstok heeft de sleutel uit de berg gehaald en wil al het water voorzichzelf houden. 
Wat nu?

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Al 70 jaar ervaring met poppentheater voor kinderen

Het reizende theatergedeelte van Het Land van Jan Klaassen is in 1950 opgericht.
Al bijna 70 jaar verzorgen professionele poppenspelers interactieve poppentheatervoorstellingen op scholen, bedrijven, braderieën, enzovoort.
Ieder verhaal kan aangepast worden naar jullie wensen of thema.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen