Over ons


Met trots introduceren wij Kindertheater.nl, hét jeugdtheaterplatform op internet. Op dit nieuwe platform willen wij een compleet en kwalitatief aanbod samenstellen van jeugdvoorstellingen en schoolprojecten, met als doel voorstellingen te promoten en de vindbaarheid te vergroten bij het grote publiek. Want wat is er nou leuker dan kinderen kennis laten maken met cultuur?

Gratis vermelding
Een van de belangrijkste pijlers van Kindertheater.nl is het uitgebreide en gevarieerde aanbod. Alle theatermakers kunnen gratis hun aanbod aan melden op onze website. Iedere dag weer krijgen we verse aanmeldingen binnen. Bezoekers krijgen zo een actueel beeld van het landelijke aanbod aan kindertheater. Dankzij het delen van klantervaringen en ons uitgebreide filtersysteem, krijg je precies die voorstellingen te zien die voor jou interessant zijn.

Direct contact met de artiest
Wil je graag meer informatie ontvangen over een bepaalde voorstelling, of ben je juist benieuwd naar de mogelijkheden voor een productie op maat, op onze website kom je direct in contact met de artiest. Wij zitten nergens tussen.