Vind het Verhaal


Vind het verhaal is een verrassend programma voor kindermiddagen in kerken, met zondagsscholen en voor het basisonderwijs. Tekenen, het maken van voorwerpen, een workshop poseren voor de camera, kostuums en een greenscreen fotoshoot resulteren in een mooie Bijbelse zoekplaat waar de kinderen zelf op voorkomen.

Van tevoren worden er een aantal Bijbelverhalen uitgekozen die in de zoekplaat moeten komen. De kinderen gaan in groepjes aan de slag om de tekeningen te maken die bij hun verhaal horen. Daarna komt de workshop poseren voor de camera, zodat de kinderen kunnen oefenen voor de fotoshoot. Als ze klaar zijn hiermee gaan ze in de greenscreen fotostudio op de foto in Bijbelse gewaden. Tot slot moeten er ook nog extra zoektekeningen/voorwerpen worden gemaakt.

Na afloop van het project verwerkt Held & Bloem Producties alles tot een fantastische zoekplaat waar allerlei Bijbelverhalen op te vinden zijn, alle kinderen op voorkomen en er heel veel te zoeken valt. Alle kinderen krijgen een A2 poster voor op hun slaapkamerdeur en de kerk of school kan ook een exemplaar groot laten afdrukken op canvas, zodat deze een prominente plek kan krijgen.

Maximaal 80 kinderen kunnen meedoen.

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Held & Bloem Producties bestaat uit het echtpaar Joël & Emma de Zwaan. Joël heeft in het basisonderwijs voor de klas gestaan en Emma is kinderboek-illustrator. Sinds 2010 verzorgt Held & Bloem Producties vernieuwende en creatieve workshops op scholen, in ziekenhuizen, voor kinderen, gezinnen en andere groepen. Wij staan voor een echt creatief proces naar een tastbaar en professioneel resultaat.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;