Waar is watte?!


‘Waar is Watte?!’ is een multidisciplinair project waarbij de kinderen op een interactieve manier hun eigen zoekplaat maken. Brainstormen, storyboards maken, tekenen, allitererende zoekwoorden bedenken, kostuums en een greenscreen fotoshoot resulteren in een te gekke A2 zoekposter waar elk kind op voorkomt.

Het thema kan vantevoren bepaald worden en zo kan sit project aansluiten bij waar de school mee bezig is. Of dat nu sinterklaas, de lente, mediawijsheid, sport & spel, film, of expressionisme is, het kan allemaal.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Held & Bloem Producties bestaat uit het echtpaar Joël & Emma de Zwaan. Joël heeft in het basisonderwijs voor de klas gestaan en Emma is kinderboek-illustrator. Sinds 2010 verzorgt Held & Bloem Producties vernieuwende en creatieve workshops op scholen, in ziekenhuizen, voor kinderen, gezinnen en andere groepen. Wij staan voor een echt creatief proces naar een tastbaar en professioneel resultaat.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!