Boeksterren


Boeksterren is een dagvullend en interactief project voor de basisschool, waarin de leerlingen samen een echt stripboek maken. De dag staat in het teken van brainstormen, schrijven, ontwerpen, workshops, kostuums en een professionele fotoshoot met greenscreen.

De leerlingen worden de sterren van hun eigen boek en gehuld in kostuums, beelden ze hun verhaal uit. De scènes worden gefotografeerd. De foto's en onderdelen die de leerlingen ontwerpen en schrijven worden na afloop van de dag door de kinderboek-illustrator van Held&Bloem Producties verwerkt tot een fantastisch strip/prentenboek.

Voor een goed beeld van dit project, bekijk de trailer hieronder (bij video's)

Er is keuze uit verschillende thema's, ook aansluitend op kinderboekenweek.

maximum aantal kinderen: 80

disciplines: literair, beeldend, drama, audiovisueel

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Held & Bloem Producties bestaat uit het echtpaar Joël & Emma de Zwaan. Joël heeft in het basisonderwijs voor de klas gestaan en Emma is kinderboek-illustrator. Sinds 2010 verzorgt Held & Bloem Producties vernieuwende en creatieve workshops op scholen, in ziekenhuizen, voor kinderen, gezinnen en andere groepen. Wij staan voor een echt creatief proces naar een tastbaar en professioneel resultaat.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;