Wereld Dansdag


Samen met alle leerlingen aan de slag met een gaaf dansproject? Tijdens de Wereld Dansdag zetten de leerlingen de hele school in beweging! Ze volgen in de ochtend dansworkshops waarin ze een internationale dans leren, zoals een Afrikaanse. Vervolgens is er in de middag een spetterende dansvoorstelling waar alle leerlingen in meedansen. Een gaaf dansproject voor alle groepen uit het basisonderwijs!

Projectboek en voorbereidend materiaal

Het dansavontuur start al ver voor de Wereld Dansdag. Je krijgt van ons een digitaal projectboek met educatief materiaal voor elke groep. Hierin staat hoe je je kunt voorbereiden op de dansvoorstelling. Zo staan er diverse activiteiten in en knutselopdrachten in het thema van het land.

Hoe ziet het dansproject op de dag zelf eruit?

Tijdens de Wereld Dansdag volgen de groepen in de ochtend dansworkshops en leren ze een internationale dans. Zo leren ze de Kung Fu dans uit Japan, de Schildendans uit Kenia of misschien wel de Surfdans uit Hawaï. ’s Middag vindt de dansvoorstelling plaats. Tijdens de voorstelling reist de school de hele wereld over en de leerlingen zijn de sterren van het podium! Nodigen jullie vast de ouders, opa’s en oma’s uit?


Materialen

Wij zorgen voor alle materialen, zoals het decor, een theaterdoek, een geluidsinstallatie en nog veel meer!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;