Circusdag


Een echte circusvoorstelling maken met de hele school? Dat kan met onze Circusdag! Alle groepen volgen in de ochtend circusworkshops en studeren een circusact in. In de middag is het resultaat te zien in een spetterende voorstelling voor en door alle kinderen. Onze docent is de circusdirecteur! Dit project organiseren we graag bij je op de basisschool of bijvoorbeeld op kamp.

Projectboek en voorbereidend materiaal

Het circusavontuur begint al ruim voor aanvang van de Circusdag. Allereerst ontvang je een digitaal projectboek. Hierin staan over hoe je je kunt voorbereiden voor de circusvoorstelling. Denk bijvoorbeeld aan circus aankleding, maar ook leuke activiteiten voor in de groep.

Hoe ziet de Circusdag eruit?

Tijdens de Circusdag krijgen de leerlingen in de ochtend een workshop Circusspelen. Alle groepen proberen diverse soorten circusmaterialen uit, zoals jongleren, koorddansen, fietsen op één wiel, lopen op een grote bal en Chinese draaiborden! De kinderen mogen alles uitproberen. Vervolgens studeren alle groepen een circusact in.

De voorstelling

Van acts met leeuwen en olifanten tot acrobatiek en jongleren, er komt veel aan bod tijdens de circusvoorstelling. Iedereen is van harte welkom om de voorstelling te bekijken. Circus is een feest voor elke school!

Materialen

Alle materialen voor de circusvoorstelling nemen wij mee. Denk aan een geluidsinstallatie, theatergordijn, circusmaterialen en nog veel meer! Wij zorgen ervoor dat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;