Grootse Sintshow (met Bartho Braat)


De Grootse Sintshow is een interactieve en muzikale show voor bedrijven, intochten en andere evenementen. De bekende adviseur van Sinterklaas Bartho Braat komt met zijn Hippe Pieten en een presentator met een complete show langs om de kinderen te vermaken!

De presentator verwelkomt Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Althans dat was de bedoeling volgens de planning van Plan Piet. Al snel, als de Hippe Pieten binnen zijn, komen zij erachter dat er een Groots Probleem is. Sinterklaas zijn dakdiploma is verlopen en kan daarom geen cadeautjes meer langsbrengen bij de kinderen en hij kan niet naar de Grootse Sintshow komen.

De presentator en de Hippe Pieten bedenken plannetjes om ervoor te zorgen dat Sinterklaas zijn dakdiploma opnieuw kan behalen. Als Sinterklaas binnenkomt, dan moet hij allerlei opdrachten doen om te bewijzen dat hij een dakdiploma verdient. Voordat de show begint mogen alle kinderen een tekening of kleurplaat inleveren. Wie weet nodigt Sinterklaas dan wel één van de kinderen uit op het podium. Natuurlijk wordt er veel gezongen en gedanst op oude bekende en nieuwe Sinterklaasliedjes.

Meet-and-greet na de show

Na de show kunnen de kinderen Sinterklaas en zijn Hippe Pieten in het écht ontmoeten en een foto met ze maken. Ook is het mogelijk om cadeaus uit te delen. De meet-and-greet kan in overleg worden ingevuld naar je eigen wensen.

Inclusief:
Sinterklaas, 2 Hippe Pieten en presentator
1 technieker
Geluid tot 150 personen
60 minuten show en maximaal 30 minuten meet-and-greet*

*Meet-and-greet is bedoeld voor het uitdelen van cadeau’s en het maken van foto’s per gezin. In overleg kan er extra tijd worden geboekt voor het voorlezen uit het boek.

Extra bij te boeken
Meerdere Hippe Pieten
Meerdere Ballonnen Pieten
Meerdere Glittertatoeage Pieten

Tarieven
Prijsindicatie: Vanaf € 1895,- (excl. 9% btw)
Reiskosten: € 0,75 per kilometer
Aantal personen: 4 acteurs en technieker

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment voor staat. Vanuit Aalsmeer reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Flop & Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;