De Grootse Kerstshow


Laat je verwonderen tijdens de interactieve en muzikale Grootse Kerstshow voor theaters, bedrijven, winkelcentra en evenementen. De Kerstman komt samen met zijn Kerstelfen en een presentator langs om jouw gasten te betoveren.

Het dreigt helemaal mis te lopen als de Kerstman verdwaald is op de Noordpool. Na lang zoeken besluit hij om terug te gaan naar zijn huis. Gelukkig hebben zijn Kerstelfen de weg wel kunnen vinden en zijn ze op tijd aangekomen voor het Grootse feest. Samen met de gasten bedenken ze een plan om ervoor te zorgen dat de Kerstman alsnog op het Grootse feest verschijnt.

Uiteindelijk komt de Kerstman dan toch aan op het Grootse feest en dan is het tijd om eindelijk te beginnen. De Kerstelfen gaan met elkaar de strijd aan. Welke Kerstelf is de beste helper van de Kerstman? Samen met de gasten gaan ze zingen, dansen, maken ze belangrijke opdrachten en het allerbelangrijkste: ze vieren één Groots feest!

Meet-and-greet na de show
Na de show vindt er een meet-and-greet plaats. Deze is, in overleg, naar eigen wens in te vullen. Bijvoorbeeld als fotomoment of cadeau moment.

Inclusief
 - Kerstman, 2 Kerstelfen en een presentator
 - 1 technieker
 - Geluid tot 150 personen
 - 90 minuten inclusief meet-and-greet

Extra bijboeken
 - Eén of meerdere Kerstelfen
 - Eén of meerdere Ballonnen Elfen

Tarieven
€1195 excl. 9% btw
Reiskosten: €0,75 per kilometer

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment & Events voor staat. Vanuit Aalsmeer reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Clown Flop & Juf Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;