De Grootse Kerstshow


Laat je verwonderen tijdens de interactieve en muzikale Grootse Kerstshow voor theaters, bedrijven, winkelcentra en evenementen. De Kerstman komt samen met zijn Kerstelfen en een presentator langs om jouw gasten te betoveren.

Hoera! De Kerstman is jarig en daarom verdient hij een feest met veel cadeaus. De Kerstelfen zijn druk met het maken van cadeaus voor de Kerstman. Ze hebben een grote kluis gebouwd waarin belangrijke spullen bewaard kunnen worden. 

Maar dan gaat het fout… De Kerstelfen stoppen de cadeaus in de kluis. De code is kwijt en de kluis kan niet meer open. Als de Kerstman aankomt mag hij natuurlijk niks te weten komen over de kluis. Samen met de kinderen proberen de Kerstelfen de kluis te openen. 

Zou het ze lukken om de kluis te openen? De Grootse Kerstshow kan natuurlijk niet beginnen als de kluis nog dicht is. Kom jij de Kerstelfen helpen? 

Na de show kan iedereen met de Kerstman op de foto tijdens de meet-and-greet.

Meet-and-greet na de show
Na de show vindt er een meet-and-greet plaats. Deze is, in overleg, naar eigen wens in te vullen. Bijvoorbeeld als fotomoment of cadeau moment.

Inclusief
 - Kerstman en 2 Kerstelfen
 - 1 technieker
 - Geluid tot 200 personen
 - 90 minuten inclusief meet-and-greet

Extra bijboeken
 - Eén of meerdere Kerstelfen
 - Eén of meerdere Ballonnen Elfen

Tarieven
€1195 excl. 9% btw
Reiskosten: €0,75 per kilometer

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment & Events voor staat. Vanuit Aalsmeer reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Clown Flop & Juf Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;