Bartho Braat leest kerstverhalen voor


De kerstdagen, de gezellige en knusse dagen waarbij we denken aan gezellig met vrienden, familie of collega’s eten. Met zijn kerstverhalen brengt Bartho Braat deze gezelligheid en knusheid mee.

Of het nu gaat om leuke verhaaltjes voor kinderen of ontroerende verhalen voor volwassenen, Bartho Braat weet elk verhaal tot leven te brengen. 

Wat kun je boeken
– Bartho Braat als voorlezer
– 45 minuten voorleesplezier
– Geluid tot 150 personen

Waarvoor geschikt
Het voorlezen van kerstverhalen door Bartho Braat is geschikt voor onder andere bedrijven, evenementen, scholen en bibliotheken. Zowel kinderen als volwassenen zullen hiervan kunnen genieten!

Tarieven
Prijsindicatie: Vanaf € 995,00 (exclusief 9% btw)
Reiskosten: De eerste 50 kilometer aan reiskosten zijn inbegrepen, daarna wordt € 0,50 per kilometer gerekend.
Aantal personen: 2 (Bartho Braat en techniek)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment & Events voor staat. Vanuit Amsterdam reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Clown Flop & Juf Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!