Juf Sas Sintshow


De beste vriendin van de Sint is natuurlijk Juf Sas. Juf Sas is een muzikale, gezellige en ook nog eens grappige juf.

Juf Sas is van plan om samen met de kinderen een te gekke show voor de Sint te maken. Maar dan krijgt Juf Sas plots te horen van de Sint dat er een Piet is zonder Pietendiploma. De Sint vraagt aan haar en de kinderen of ze de Piet willen opleiden tot een échte Piet. Onder leiding van Juf Sas en met leuke opdrachten, muziek en dans gaat de Piet hard aan de slag om een Pietendiploma te behalen.

Nog even check, check, dubbelcheck en dan krijgen de Piet en de kinderen een écht Pietendiploma van Juf Sas.

Wat boek je
- 60 minuten show inclusief meet-and-greet met Juf Sas en de Piet
- Geluid tot 100 personen (vraag verder naar de mogelijkheden)

Waarvoor geschikt
De Juf Sas Sinterklaasshow is erg geschikt als inleiding voor een intocht of bedrijfsshow. Ook is de show uiteraard leuk op je Sinterklaasfeest!

Tarieven
Prijsindicatie: Vanaf € 595,- (excl. 9% btw)
Reiskosten: De eerste 50 kilometer aan reiskosten zijn inbegrepen, daarna wordt € 0,50 per kilometer gerekend.
Aantal personen: 2 acteurs

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment & Events voor staat. Vanuit Amsterdam reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Clown Flop & Juf Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;