Grootse Sintshow (met bekende TV Sinterklaas Bartho Braat)


De Grootse Sintshow is een interactieve en muzikale show voor bedrijven, intochten en andere evenementen. De bekende TV Sinterklaas Bartho Braat komt met Hippe Piet, Plan Piet en de presentratice met een complete show langs om de kinderen te vermaken!

De presentatrice verwelkomt Sinterklaas, Hippe Piet en Plan Piet. Althans dat was de bedoeling volgens de planning van Plan Piet. Al snel, als de Hippe Pieten binnen zijn, komen zij erachter dat ze Sinterklaas zijn kwijtgeraakt onderweg.

De presentatrice en de Hippe Pieten bedenken plannetjes om het feest toch door te kunnen laten gaan. Als Sinterklaas er niet is, wie van de kinderen zou dan het beste Sinterklaas kunnen vervangen? Gelukkig, voordat zij een plan bedacht hebben, komt Sinterklaas al binnen! Sinterklaas kijkt in zijn boek wie er lief zijn geweest, er wordt ook veel gezongen en gedanst. Voor de show begint kunnen alle kinderen een mooie tekening inleveren. Sinterklaas zal dan samen met zijn Hippe Pieten de mooiste tekening uitkiezen. Na afloop kunnen alle kinderen met Sinterklaas en de Hippe Pieten op de foto.

Wat boek je
- De bekende adviseur van Sinterklaas Bartho Braat
- Een show van 60 minuten
- Een meet-and-greet met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten na afloop van de show van ongeveer 30 minuten
- Deze show is uitsluitend met roetveegpieten te boeken
- Geluid tot 150 personen

Waarvoor geschikt
De Grootse Sintshow is bedoeld voor bedrijven, intochten en andere evenementen rondom het Sinterklaasfeest.

Tarieven
Prijsindicatie: Vanaf € 1895,- (excl. 9% btw)
Reiskosten: € 0,75 per kilometer
Aantal personen: 4 acteurs en technieker

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment & Events voor staat. Vanuit Amsterdam reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Clown Flop & Juf Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;