Clown Flop show


Boek Clown Flop voor een te gek feest met zingen, dansen en interactie.

Clown Flop krijgt de eer om de feestjurk van de Koningin de wassen. Maar dat gaat niet helemaal goed. Als de jurk uit de wasmachine komt is hij gekrompen en roze geworden. 

Hoe moet Clown Flop dat gaan oplossen?

Samen met de kinderen gaat hij op zoek naar een oplossing om de jurk van de Koningin weer mooi wit te krijgen. Natuurlijk wordt er tijdens het vinden van een oplossing gezongen, gedanst en gelachen. Na de show kan iedereen met Clown Flop op de foto.

Boek Clown Flop voor een te gek feest met veel interactie!!

Wat boek je:
- 60 minuten show, inclusief meet-and-greet

Inclusief:
- Geluid tot 100 personen

Eventueel kan deze show meerdere keren per dag herhaald worden.

Tarieven
Prijsindicatie: Vanaf € 450,- (excl. 9% btw)
Reiskosten: De eerste 50 kilometer aan reiskosten zijn inbegrepen, daarna wordt € 0,30 per kilometer gerekend.
Aantal personen: 1 acteur en 1 techniekman

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Groots in genieten, beleven en samen zijn is waar Groots Entertainment & Events voor staat. Vanuit Amsterdam reizen we door heel Nederland om onze voorstellingen en entertainment uit te voeren. We richten ons met name op de kinderentertainment, waarbij we interactie met de kinderen als basis hebben in al onze voorstellingen.

Ons aanbod is heel divers voor zowel bedrijven als particulieren. Zo bieden we onder andere shows van Clown Flop & Juf Sas en met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten. Daarnaast hebben we onze ballonnenartiesten en werken we samen met Bartho Braat.

We zien ernaar uit om bij je langs te komen!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!