Dames & Dekens (1+)


Dames & Dekens (1+)
Objecttheater
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Kinderdagverblijf
Verstandelijke beperking
Camping en recreatie
Kerk
Noord-Holland
€ 200 tot € 250
1 tot 4 jaar

De voorstelling Dames & Dekens is gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar. De allerjongsten zien alles op zich heen. De voorstelling bestaat uit een opeenvolging van klanken ,beelden en beweging waarin de jonge kijker telkens verrast wordt. Na de voorstelling kunnen de kinderen met de dekens spelen.

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

GroepRood bestaat vanaf 2007 en maakt voorstellingen voor jonge kinderen. Klank beweging en beeld zijn hun inspiratie bronnen. In de voorstellingen van GroepRood hebben de kinderen altijd een actieve rol. GroepRood heeft 4 voorstellingen gemaakt. Bloeiende Woestijn, HeelJaarRond voor het speciaal onderwijs , Wachten wachten wachten ( een meditatieve voorstelling voor jonge kinderen)  en dames en dekens voor kinderen vanaf 1 jaar en demente bejaarden

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen