De magische schatkist van Tovenaar Pinpadina


De magische schatkist van Tovenaar Pinpadina
Goochelvoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Voortgezet onderwijs
Buitenschoolse opvang
Bedrijven
Theater
Festivals
Camping en recreatie
Kerk
Verstandelijke beperking
Bibliotheek
Particulieren
Buurthuizen
Speel en pretparken
Noord-Brabant
€ 450 tot € 650
4 tot 10 jaar

Jeffrey is net verhuist en is nog druk bezig om zijn verhuisdozen naar zolder te brengen. Hij komt tijdens het opruimen van de spullen wel een heel bijzonder object tegen, een (oude) schatkist. Deze is van Tovenaar Pinpadina (geweest). Het is een magische schatkist vol goocheltrucs. Jeffrey wil natuurlijk graag zien wat er in de schatkist zit. En hij gaat samen met de kinderen op ontdekkingsreis. Het is een interactieve, grappige en magische goochelvoorstelling met rook- en geluidseffecten. Geschikt voor kinderen van 4-10 jaar. Ná de show is er een Meet & Greet met Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen verzorgt al ruim 10 jaar goochelshows voor kinderen op o.a kinderfeestjes, evenementen, scholen.

De kinderen beleven een unieke ervaring. De show zit vol met interactie en humor. Hierdoor liggen ze in de show helemaal in een deuk van het lachen. Tijdens de show mogen de kinderen meehelpen. Dit onthouden ze heel lang! Regelmatig komen kinderen achteraf naar mij toe om te vertellen hoe leuk ze dat vonden.

Jeffrey is hij al diverse malen op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen