Goochelvoorstelling "Betoverd speelgoed" - Kerst versie


Éen goochel-elfje is bezig met een goochelvoorstelling, maar hij wordt al snel verstoord door een de inpak-elfje. De opslag voor de cadeaus is vol. Daarom moeten de cadeaus plaatsnemen in de ruimte waar het goochel-elfje bezig is met de voorstelling.

Al snel ontdekt het goochel-elfje een groot object wat is bedekt met een doek. En staat bij "Afblijven". Het andere elfje raakt in paniek als het goochel-eflje het doek van het cadeau eraf wilt halen. Het inpak-elfje vertelt dat er een groot cadeau onder zit. Het cadeau zit voor speelgoed voor kerst, maar deze is per ongeluk  betoverd. De inpak-elf heeft dat perrongeluk gedaan bij het oefenen van een goocheltruc. 

De 2 efljes bekijken het speelgoed. Dat is inderdaad betoverd. Er gebeuren vreemde dingen mee. Samen met de kinderen proberen ze het speelgoed weer normaal te krijgen, maar gaat dat wel lukken voordat de kerstman erachter komt? Als dat maar goed gaat...

De voostelling duurt 45 minuten en is geschikt voor kinderen van 4-10 jaar. 

Waarom deze voorstelling boeken?

> Interactief en grappig
> Incl. geluidsinstallatie tot 100 kinderen
> Muziek bij binnenkomst kinderen 
> Rook en lichteffecten 
> Groot decor (4 bij 3 meter)

Kerstviering school                    
De voorstelling kan gespeeld worden op een school in o.a. de gymzaal en aula. 

Kerstmarkt 
Er is ook een korte/eenvoudige versie van de voorstelling mogelijk. Zodat deze op een kerstmarkt gespeeld kan worden. Er wordt dan gewerkt met show-tijden. Bijvoorbeeld meerdere voorstellingen op de dag van 25 minuten.

Coronamaatregelen 
Mocht Rijksoverheid maatregelen opleggen waardoor de voorstelling in huidige vorm niet door kan gaan, dan kijken we naar een alternatief. Mocht een alternatief niet mogelijk zijn dan mag je de boeking kosteloos verplaatsen naar een ander moment (binnen 6 maanden). 

Tarieven (45 minuten voorstelling) 
1 voorstelling € 950,- (excl. 9% BTW)
2 voorstellingen € 1425,- (excl. 9% BTW)
3 voorstellingen € 1675,- (excl. 9% BTW)

Tarieven (25 minuten voorstelling) 
Vanaf € 550,-

Er is zijn nog geen foto's/video's beschikbaar van deze voorstelling. 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Jeffrey Wijkhuisen verzorgt entertainment voor kinderen op o.a evenementen, scholen en bedrijven en kinderfeestjes. Vooral in het laatste is Jeffrey de expert. De goochelshow zit vol met interactie, humor en speciale effecten. 

Jeffrey is al diverse keren op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door. 

Waarom Goochelaar Jeffrey?

> 15 jaar in het vak
> Neemt het theatergevoel mee!
> Niet zomaar een goochelshow, maar een unieke show met interactie, speciale effecten en humor
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;