Worden wat je wilt


De Kinderboekenweek komt er weer aan. Wil je de kinderen op een leuke manier betrekken bij het thema van dit jaar “Worden wat je wilt”? De goochelvoorstelling “Worden wat je wilt” is speciaal gemaakt voor de Kinderboekenweek 2021.

Jeffrey is aan het slapen in zijn slaapkamer. Hij droomt over allerlei verschillende beroepen. Schilder, wetenschapper, directeur enz. Tijdens de voorstelling wordt je meegenomen in de dromen van Jeffrey. In de voorstelling “tovert” Jeffrey zicht razend snel om in het beroep waar hij over droomt. Jeffrey verteld over het beroep tijdens een goochelact. Het is dus niet zomaar een voorstelling, nee een magische voorstelling!

De 45 minuten durende voorstelling is interactief, grappig en magisch. Zeer geschikt voor bibliotheken, scholen en BSO’s.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Jeffrey Wijkhuisen verzorgt entertainment voor kinderen op o.a evenementen, scholen en bedrijven en kinderfeestjes. Vooral in het laatste is Jeffrey de expert. De goochelshow zit vol met interactie, humor en speciale effecten. 

Jeffrey is al diverse keren op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door. 

Waarom Goochelaar Jeffrey?

> 15 jaar in het vak
> Neemt het theatergevoel mee!
> Niet zomaar een goochelshow, maar een unieke show met interactie, speciale effecten en humor
> Zorgt voor een onvergetelijke ervaring

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;