Allemaal klaar voor Sinterklaas?


Allemaal klaar voor Sinterklaas?
Goochelvoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Bedrijven
Verstandelijke beperking
Particulieren
Buurthuizen
Overijssel
€ 450 tot € 650
3 tot 8 jaar

Sinterklaas komt!

Dat is natuurlijk heel spannend. Wat zal iedereen krijgen? Wilt u de kinderen van uw personeel een leuke morgen of middag bezorgen? Huur mij in voor de speciale Sinterklaasshow!

Voordat Sint komt is er vaak tijd die opgevuld moet worden. Ik ben ruim op tijd en vul de tijd als Sint wat later komt. Ik zorg voor een leuke Sinterklaasshow waar Sint en zijn pieten moeiteloos op aan kunnen sluiten.

  1. Ik kom niet verkleed als piet, maar doe trucs die horen bij Sinterklaas. Zoals een truc met wortels, het boek van Sinterklaas, de favoriete kleur van de Sint, etc.
  2. Elk jaar heb ik trucs die aansluiten bij het Sinterklaasjournaal. Zo is de show elk jaar actueel en past bij de belevingswereld van de kinderen.
  3. De kinderen leren dat ze uit volle borst moeten zingen als Sinterklaas binnen komt. We oefenen een paar eenvoudige liedjes en als Sint binnenkomt zingen ze veel harder en vrijer dan anders!
  4. De show is compact opgezet, zodat ik direct uit zicht ben als Sinterklaas arriveert.

Vaak doe ik een afsluitende goochelact met zwarte piet. Die ontvangt vervolgens Sinterklaas. Zo loopt het vlot door.

"Op het Sinterklaasfeest van PV de Schakel (Deventer Ziekenhuis) trad Goochelaar Jan voor de komst van Sint op.
Het was een hele leuke show, waarbij de kinderen genoten en er zelfs nog enkele kinderen mee mochten doen. Jan, bedankt voor de gezellige middag!" Personeelsvereniging De Schakel uit Deventer 

 

Vaak is Sint een beetje laat of loopt het om andere redenen iets uit. Ik vul voor u die tijd. Dat kan omdat ik niet overhaast weg moet naar het volgende optreden: Ik boek slechts 1 show per dagdeel. Dat vindt u terug in de prijs.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Goochelaar Jan is vanaf 2006 gespecialiseerd in goochel-theater voor basisscholen en bibliotheken. Hij werd 4x Nederlands Kampioen Kindergoochelen: 2011, 2013, 2015 en 2017.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen