De Vrolijke Feestshow!


De Vrolijke Feestshow!
Goochelvoorstelling
Basisschool
Bibliotheek
Verstandelijke beperking
Camping en recreatie
Particulieren
Overijssel
€ 450 tot € 850
4 tot 12 jaar

4x Nederlands Kampioen Kindergoochelen (2011, 2013, 2016 & 2017)

  • Een ‘muffendag’?
  • Een jubileum?
  • Een afscheid?
  • …-jarig bestaan van de school?

Bij al deze gelegenheden past de Vrolijke Feestshow.

Dit is de meest flexibele voorstelling en kan aangepast worden aan de gebeurtenis. Helemaal leuk is dat ik een act op maat maak voor de persoon die iets te vieren heeft of afscheid neemt.

In de feestshow vertel ik de kinderen hoe ik ben begonnen met goochelen. Van mijn allereerste goocheltruc gaan we verder langs de kippen van mijn opa, doen we een vrolijke dans met grote poppen en komen we ergens het beroemde ‘konijn uit de hoed’ tegen.

Uiteraard komt het thema “Feest” aan de orde. Er wordt een vrolijke feestslinger tevoorschijn gegoocheld, er wordt een vrolijke dans gedaan op vrolijke muziek en de betreffende persoon wordt met een act op maat & een cadeautje in het zonnetje gezet.

Onderbouw / Bovenbouw?
Deze voorstelling kan gespeeld worden voor de onder- en bovenbouw. Begin en eind zijn dan hetzelfde, maar het middenstuk is aangepast aan de leeftijdsgroep.

Het is ook mogelijk (bijvoorbeeld voor kleinere scholen) om 1 voorstelling te doen voor de hele school. Ik heb hier veel ervaring mee en het is geen enkel probleem om alle groepen 60 minuten geboeid te houden!

"Hallo Jan,
namens de collega's en kinderen van onze school willen we je hartelijk bedanken voor je ontzettend leuke voorstelling. De kinderen waren een heel goede graadmeter en die was hoog, kan je van ons aannemen!
Bedankt en heel veel succes met je goochelcarrière!"
Mevr. v/d Beek, Eben Haëzer school, Kadoelen

“Goochelaar Jan! Het was een groot feest op school toen jij er was. De reacties van de kinderen ( en volwassenen!) na een truc. Door de hele zaal als vanuit een mond: 'Wooow! ' En 'Hoe doet ie dat'?!
Heel positief ook de manier waarop je kinderen uitkiest uit het publiek, en hen inzet. Heel gaaf.”

Team Harderwijk, Fontanusschool

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Goochelaar Jan is vanaf 2006 gespecialiseerd in goochel-theater voor basisscholen en bibliotheken. Hij werd 4x Nederlands Kampioen Kindergoochelen: 2011, 2013, 2015 en 2017.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen