Alweer een Kinderboekenweek!


Alweer een Kinderboekenweek!
Kinderboekenweek 2020
Basisschool
Bibliotheek
Theater
Overijssel
€ 350 tot € 450
4 tot 12 jaar

Elk jaar maak ik een compleet nieuwe voorstelling bij het thema. Het thema van 2020 is nog niet bekend.

Voorstellingen worden altijd gemaakt voor alle leeftijden van de basisschool, dus van 4 t/m 12 jaar!

De voorstelling wordt speciaal gemaakt voor de Kinderboekenweek en sluit helemaal aan bij het thema. Meestal is er een lesbrief bij en het doel is altijd leesbevordering.

Reactie over een vorige voorstelling:

Reactie Kristina Odenhamn, cultuurcoach gemeente Twenterand:

"Een prachtige voorstelling die ervoor zorgt dat jong en oud zin krijgen om te gaan lezen. De magie van de voorstelling zit hem niet alleen in de mooie goocheltrucs, maar vooral ook in de manier waarop Goochelaar Jan de ongelooflijke hoeveelheid van 38 boeken verwerkt heeft in het meeslepende verhaal over de reizen van zijn opa.

Kinderen en leerkrachten worden meegenomen in de verhalen. Zowel de kleuters uit groep 1 als de grote kinderen uit groep 8 zijn een uur lang geboeid. Wanneer de aandacht een beetje verslapt, komt Jan alweer met een goocheltruc of een bijzondere en altijd grappige wending in het verhaal. De bijpassende muziek en kostuums zorgen voor een aansprekend geheel.

De voorstelling is heel interactief. Kinderen zijn de assistenten bij de verschillende goochelacts.  Ze worden beloond met applaus, een ster en een diploma. In deze voorstelling wordt iedereen meegenomen in een fantasierijke wereld. De voorstelling leert je dat boeken de sleutel zijn tot je fantasie: Lees boeken, en wees de ster van je eigen verhaal."

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Goochelaar Jan is vanaf 2006 gespecialiseerd in goochel-theater voor basisscholen en bibliotheken. Hij werd 4x Nederlands Kampioen Kindergoochelen: 2011, 2013, 2015 en 2017.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen