Hoogtevrees - Als ik groter ben dan later


Drie klassieke musici. Haren gekamd, strak in pak, instrumenten gestemd. Na maanden van voorbereiding spelen ze in opperste concentratie en met geoefende precisie het stuk van hun leven: “Hoogtevrees in G majeur”. Maar dan gebeurt er iets wat niet in de partituur staat geschreven.

Verleid voor de kansen van het moment, verliezen de muzikanten zich in een nieuw onbeschreven stuk. Zonder te weten wat er gaat komen, laten ze zich volledig gaan. Herinneringen, verlangens, dromen, fantasieën en angsten nemen de overhand.

“Hoogtevrees – Als ik groter ben dan later”: een cartooneske voorstelling vol muziek. Frets! op z’n best. Indrukwekkend. Ontwapenend. Meeslepend. Beter dan dit wordt het later echt niet. Aldus de mannen zelf.

Inclusief lesmateriaal ontwikkeld door Malmberg


Kosten: 1 voorstelling: €760,- (incl. reiskosten en btw)– Iedere volgende voorstelling op dezelfde locatie/dag: + €220,- (mag ook i.c.m. onderbouwvoorstelling)
– Maximaal 90 kinderen (10% planningsruimte)

Voor meer informatie vul hieronder het formulier in.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Al zittend op een bankje, word je meegezogen naar een andere wereld. Een wereld waarin alles kan en verbeeldingskracht je grootste vriend is. Je emoties vliegen alle kanten op, en openen nieuwe deuren. Klanken kruipen je oorschelp binnen en trommelen het ritme van plezier, kleur en harmonie. Pas als de voorstelling klaar is merk je weer dat je zit op dat bankje, maar dan met een jetlag. Je bent weer geland. Je koffer gevuld, door jouw verbeeldingskracht!

Drie mannen die hun passie en talent inzetten om kinderen te laten beleven, zien en horen wat de wereld brengt. Muziektheater dat levendig, echt of vol tederheid kinderen doet verrassen, stilstaan en doet luisteren. Frets! voert kinderen mee, gedreven door hun eigen verbeeldingskracht, naar nieuwe taferelen.

Voor meer informatie over ons, vul hieronder het formulier in.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;