Hoogtevrees - Als ik groter ben dan later


Hoogtevrees - Als ik groter ben dan later
Muziektheater
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Voortgezet onderwijs
Theater
Friesland
€ 700 tot € 700
8 tot 15 jaar

Regie Arnold Dijkstra
Spelers: Johannes Hospes, Patrick de Vries en Freerk Siemen Hospes

 

Drie klassieke musici. Haren gekamd, strak in pak, instrumenten gestemd. Na maanden van voorbereiding spelen ze in opperste concentratie en met geoefende precisie het stuk van hun leven: “Hoogtevrees in G majeur”. Maar dan gebeurt er iets wat niet in de partituur staat geschreven.

Verleid voor de kansen van het moment, verliezen de muzikanten zich in een nieuw onbeschreven stuk. Zonder te weten wat er gaat komen, laten ze zich volledig gaan. Herinneringen, verlangens, dromen, fantasieën en angsten nemen de overhand.

“Hoogtevrees – Als ik groter ben dan later”: een cartooneske voorstelling vol muziek. Frets! op z’n best. Indrukwekkend. Ontwapenend. Meeslepend. Beter dan dit wordt het later echt niet. Aldus de mannen zelf.

Voor meer informatie ga naar: www.defrets.nl

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Frets! maakt muziektheatervoorstellingen. Hierbij richten we ons op basisschoolkinderen, maar ook voor andere gelegenheden zijn we te boeken! Onze voorstellingen kenmerken zich door het actief betrekken van het publiek: de kinderen. Wij geven "in het moment" ruimte aan initiatief en invloed van kinderen, zodat zij het gevoel krijgen dat de voorstelling alleen maar mét hen kan bestaan. En dat is ook zo! Hierdoor is geen voorstelling hetzelfde. Frets! is ook educatief. We begeleiden ook graag groepen (kinderen en volwassenen) in hun muziek-/theatervaardigheden. Dit kan betekenen dat wij lerarenteams gitaarcursus geven, dat wij een groep 8 musicalbegeleiding geven enz. Onze ervaring op de vloer komt hierbij zeker van pas! Maar Frets! is nog meer. Wat dacht u van een spetterende start van een groots festival? Een luchtig muzikaal intermezzo tijdens een zware studiedag, of een ludieke afsluiting van een enerverende meeting. Geen verzoek is ons te gek!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen