Freonskip - Vriendschap


Freonskip - Vriendschap
Kinderboekenweek 2019
Basisschool
Bibliotheek
Kinderdagverblijf
Bedrijven
Theater
Friesland
€ 700 tot € 700
4 tot 8 jaar

Regisseur: Brecht Wassenaar
Incl. lesmateriaal ontwikkeld door Malmberg

Drie matrozen gaan op reis. Ze zijn vrienden. Over zeeën vol met verse woorden zoeken ze ieder hun eigen bestemming. In hun zoektocht komen ze interessante dieren tegen die hen verder proberen te helpen. Hoge golven zorgen voor hechte manschappen, maar hoe verankerd is de vriendschap tussen de matrozen echt? Er kan per slot van rekening maar één kapitein zijn!

Freonskip gaat over vriendschap: jaloers zijn of trots zijn op? Je eigenheid verliezen of behouden? En Freonskip gaat ook over: lol trappen, (veel) muziek maken, verboden woorden opvissen en helaas ook over dekdweilen.

Freonskip is de nieuwe Nederlands talige onderbouwvoorstelling van Frets! boordevol muziek. 

Kijk hier de trailer van de voorstelling: https://youtu.be/_9CELhsjMfc
Voor meer informatie ga naar: www.defrets.nl

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Frets! maakt muziektheatervoorstellingen. Hierbij richten we ons op basisschoolkinderen, maar ook voor andere gelegenheden zijn we te boeken! Onze voorstellingen kenmerken zich door het actief betrekken van het publiek: de kinderen. Wij geven "in het moment" ruimte aan initiatief en invloed van kinderen, zodat zij het gevoel krijgen dat de voorstelling alleen maar mét hen kan bestaan. En dat is ook zo! Hierdoor is geen voorstelling hetzelfde. Frets! is ook educatief. We begeleiden ook graag groepen (kinderen en volwassenen) in hun muziek-/theatervaardigheden. Dit kan betekenen dat wij lerarenteams gitaarcursus geven, dat wij een groep 8 musicalbegeleiding geven enz. Onze ervaring op de vloer komt hierbij zeker van pas! Maar Frets! is nog meer. Wat dacht u van een spetterende start van een groots festival? Een luchtig muzikaal intermezzo tijdens een zware studiedag, of een ludieke afsluiting van een enerverende meeting. Geen verzoek is ons te gek!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen