Freonskip - Vriendschap


Drie matrozen gaan op reis. Ze zijn vrienden. Over zeeën vol met verse woorden zoeken ze ieder hun eigen bestemming. In hun zoektocht komen ze interessante dieren tegen die hen verder proberen te helpen. Hoge golven zorgen voor hechte manschappen, maar hoe verankerd is de vriendschap tussen de matrozen echt?! Er kan per slot van rekening maar één kapitein zijn!

Freonskip gaat over vriendschap: jaloers zijn of trots zijn op? Je eigenheid verliezen of behouden? En Freonskip gaat ook over: lol trappen, (veel) muziek maken, verboden woorden opvissen en helaas ook over dekdweilen.

Freonskip is de nieuwe Nederlands talige onderbouwvoorstelling van Frets! boordevol muziek. 

Bekijk hieronder de trailer van de voorstelling.
Incl. lesmateriaal ontwikkeld door Malmberg

Kosten: 1 voorstelling: €760,- (incl. reiskosten en btw)
– Iedere volgende voorstelling op dezelfde locatie/dag: + €220,- (mag ook i.c.m. bovenbouwvoorstelling)
– Maximaal 70 kinderen (10% planningsruimte)

Voor meer informatie vul hieronder het formulier in.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Al zittend op een bankje, word je meegezogen naar een andere wereld. Een wereld waarin alles kan en verbeeldingskracht je grootste vriend is. Je emoties vliegen alle kanten op, en openen nieuwe deuren. Klanken kruipen je oorschelp binnen en trommelen het ritme van plezier, kleur en harmonie. Pas als de voorstelling klaar is merk je weer dat je zit op dat bankje, maar dan met een jetlag. Je bent weer geland. Je koffer gevuld, door jouw verbeeldingskracht!

Drie mannen die hun passie en talent inzetten om kinderen te laten beleven, zien en horen wat de wereld brengt. Muziektheater dat levendig, echt of vol tederheid kinderen doet verrassen, stilstaan en doet luisteren. Frets! voert kinderen mee, gedreven door hun eigen verbeeldingskracht, naar nieuwe taferelen.

Voor meer informatie over ons, vul hieronder het formulier in.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;