Iswah - ruzie op de savanne


Alle dieren dansen op de melodie van Dayê, de grote olifant. Leeuw brult de mooiste brullen, Spreeuw schettert de sappigste nieuwtjes en Giraffe grapt de mooiste grappen. Maar dan stopt het met regenen en raakt de enige poel in de verre omtrek vol schijt. En daardoor verandert alles.

We hebben maar één aarde. Die ene aarde hebben we te leen gekregen van de volgende generatie. Daarom moeten we er met z’n allen goed op passen. Zo heeft de volgende generatie ook nog een fijne plek om te leven. Het zal niet eenvoudig zijn, maar samen kunnen we het! In “Iswah” gaat Frets! samen met de kinderen én verbeeldingskracht op zoek: hoe kunnen we de aarde leefbaar houden voor iedereen? Hoe ver moeten we zelf offers maken voor dit doel? En: wiens schuld is het dat het zover heeft kunnen komen?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Al zittend op een bankje, word je meegezogen naar een andere wereld. Een wereld waarin alles kan en verbeeldingskracht je grootste vriend is. Je emoties vliegen alle kanten op, en openen nieuwe deuren. Klanken kruipen je oorschelp binnen en trommelen het ritme van plezier, kleur en harmonie. Pas als de voorstelling klaar is merk je weer dat je zit op dat bankje, maar dan met een jetlag. Je bent weer geland. Je koffer gevuld, door jouw verbeeldingskracht!

Drie mannen die hun passie en talent inzetten om kinderen te laten beleven, zien en horen wat de wereld brengt. Muziektheater dat levendig, echt of vol tederheid kinderen doet verrassen, stilstaan en doet luisteren. Frets! voert kinderen mee, gedreven door hun eigen verbeeldingskracht, naar nieuwe taferelen.

Voor meer informatie over ons, vul hieronder het formulier in.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Johan op 29 oktober 2020 15:31
Een uitbundig, ontroerend, hilarisch muzikaal verhaal voor alle kinderen van de basisschool. Johan Puntenbrug – leerkracht de Jules Verne
;