Freestyle Voetbal Clinic


De bal ligt bij jou! Voor een freestyle voetbalclinic van formaat ben je bij Freestyler Josh aan het juiste adres. Creatief, technisch en stijlvol zijn de kunsten die wij onze deelnemers leren. Met een combinatie van interactie en individueel oog is het voor iedere doelgroep een hele belevenis. Wilt u graag een keer kennis maken met freestyle voetbal? Of heeft u al ervaring met deze sportieve activiteit en wilt u nieuwe trucs en bewegingen leren? Onze freestyle voetballers en instructeurs van Freestyler Josh bieden voetbalclinics en -workshops aan voor verschillende niveaus, leeftijden en doelgroepen. Wilt u freestyle of panna voetbalclinics inhuren?

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Mijn naam is Joshua Agteres en ben opgegroeid in het Overijsselse dorpje Wilsum. Als jongste uit een gezin van vijf kinderen kreeg ik met twee voetballende broers op vroege leeftijd de balfeeling mee. Vanaf mijn veertiende jaar hield ik mij specifiek bezig met freestyle voetbal. Hierbij probeerde de moeilijkste trucs uit, observeerde ik mezelf kritisch en streefde naar perfectie. Mijn opnames die ik destijds had geplaatst op social media platformen werden bekeken en zorgden voor mijn eerste uitnodigingen. Zo maakte ik mijn TV-debuut in een commercial van Nuon en mocht ik een optreden verzorgen op het hoofdpodium tijdens de EO Jongerendag in 2009. Binnen korte tijd waren er diverse opdrachtgevers en ben ik een eigen bedrijf gestart, genaamd; Freestyler Josh. Aanvragen liepen uiteen van optredens in een stadion tot een freestyle clinic in een jeugdgevangenis.

Vanaf dat moment ging het voor mij twee kanten op; Entertainment en Onderwijs. Door de vele voetbal-uitnodigingen en mijn achtergrond in het onderwijs heb ik er in 2012 voor gekozen mijn Trainer/Coach-diploma binnen te halen en diverse cursussen te volgen. Door de vele uitnodigingen binnen Freestyler Josh kwam ik in aanraking met diverse voetbalscholen, voetbaltrainers en techniektrainers. Vaak zag ik dat de bedoelingen op en top positief waren, maar iedereen op volledig eigen wijze de voetbal techniektrainingen uitzet zonder dit onderbouwd te hebben. De één heeft iets gezien op een DVD, een ander krijgt een techniek-trainigsvorm van de HJO doorgespeeld en nog een ander volgt een trainer op YouTube. Ik was één van die trainers tot ik in aanraking kwam met Rene Meulensteen zelf. Ik volgde een 3-daagse cursus waarbij ik de theorie en praktijk in ging. De visie van Rene Meulensteen sprak mij enorm aan, omdat er naast een duidelijke structuur op een simpele en logische manier beredeneerd is. Vandaag de dag is deze voetbalmethode mijn basis en combineer ik dit met een mix van pedagogisch onderwijs, freestyle en braintraining.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;