Foomp en het vliegende Sprookjesboek


Foomp en het Vliegende Sprookjesboek
Creatief kunstzinnig kindertheater met cultuurhistorische achtergrond.

Deze 35 minuten durende show is een bewerking van de middeleeuwse Arthurroman ""het vliegende schaakbord"", maar dan vol humor, spanning en muziek. Tijdens een avontuurlijke reis om de ontvoerde prinses te bevrijden ruimen de Foomps op inventieve wijze de obstakels uit de weg met huis tuin en keukengerei. De voorstelling wordt omlijst met middeleeuwse muziek en afgesloten met een bruiloftsfeest, liedjes en dans.
Onze vorm van interactief verteltheater komt het best tot haar recht in de besloten ambiance van een tent of een ruimte apart. Ook een straattheater opstelling is mogelijk. We bespelen een publiek van ongeveer 50 personen, tot 100 in een theaterambiance. De voorstelling wordt akkoestisch gepresenteerd vanaf een tafel van ongeveel 2x1 meter.
U kunt ons boeken voor één tot vier shows per dag. We kunnen dan voor de voorstelling promo maken met een rondlopende reuzefoomp, het uitdelen van kleurplaten en het omroepen van de voorstelling op middeleeuwse wijze. Er bestaat ook de mogelijkheid dat we de theatershow onderbreken en met de (max. 30) kinderen aan het knutselen gaan. Zij maken dan in een uurtje zelf de karakters die mee zullen helpen het verhaal goed af te laten lopen. Het is een beproefd concept waar we leuke reacties op gehad hebben. We zouden onze energie graag inzetten voor het succes van uw festival.

Hartelijke groet van
Mieke Driessen (poppen en design) &
Tom Haage (middeleeuwse verhalenverteller)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;