Maak je eigen film!


Altijd al willen schitteren op het witte doek? Dat kan!
Wij maken filmpjes voor groepen kinderen (eventueel met ouders) die aan het eind van de dag getoond kunnen worden aan het publiek.

Nu vraag je je natuurlijk af hoe dit allemaal in zijn werk gaat..

Als eerste wordt er met de groep een verhaal bedacht; wordt het een sprookje, een fictief verhaal, een komedie of toch een actiefilm? Dit zijn enkele voorbeelden, maar jullie kunnen het zo gek maken als jullie zelf willen!

Ten tweede wordt er een script bedacht bij het verhaal; welke tekst hoort bij welk personage en wat willen wij vertellen?

Daarna wordt er een rolverdeling gemaakt; wie speelt welke rol? Worden er kostuums en attributen gebruikt? Hoe gaat ieder personage ervoor zorgen dat het verhaal tot leven komt?

Wanneer deze punten goed duidelijk zijn gaan wij beginnen met filmen. De film wordt in één shot opgenomen waardoor er géén montage nodig is en de film aan het eind van de dag gepresenteerd kan worden op het witte doek.

Voor de voorstelling is het leuk om familie en vrienden uit te nodigen die kunnen gaan genieten van het eindresultaat.
Uiteraard krijg je de film later mee naar huis!

Lijkt het jou een leuk idee een film te maken met een groep?
Dan horen wij dat graag!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Oorspronkelijk geef ik Workshops aan documentaire-filmers, en gaandeweg ben ik ook steeds meer met kinderen gaan werken.

Dit kwam vooral, omdat de methode die ik aan filmers leer (Single Shot Cinema) over flexibiliteit gaat en dat geldt ook voor kinderen.

In het begin gaf ik vooral Filmlessen op scholen, maar sinds ik de "Lipdub"-Videoclip heb ontdekt, vind ik het maken hiervan het allerleukste wat er is. 

Daarom maak ik nu veel Lipdub's voor bedrijven, gezelschappen, vrijgezellenfeesten en kinderen!

 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;