Holle Bolle Billy


Een komische en ontroerende voorstelling met clownerie, muziek, poppen, schimmen en veel meedoen

Holle Bolle Billy speelt toneel en liedjes voor kinderen. Omdat het in de stad zo druk is, is zij weggegaan. Zij vindt haar paradijsje maar weet niet dat het de tuin is van Baron Frusto de Blabla van Poeha. Die vindt het maar niks dat zo'n onfatsoenlijke juffrouw uit de stad bij hem in de tuin komt staan met haar woonwagen en lawaai. Ze zingt lelijk, staat niet recht en eet ongezond. Hij kan veel mooier zingen. Holle Bolle Billy zal ook wel eens mooi zingen. Van schrik blijven de vogels weg. Ze blijft maar lawaai maken en gek doen tot Baron Frusto haar mond dichtplakt en haar handen vastbindt, zo kan ze geen lawaai meer maken. Uiteindelijk groeien ze naar elkaar toe.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Propop is een professioneel theater. Zij spelen op verplaatsing en in hun huistheater De Poppenzaal. Propop gebruikt graag poppen en objecten in zijn producties, maar het is niet altijd poppenspel, soms is het meer theater. Propop wil ontroeren, ontspannen en zeker ook iets meer vertellen. Daarom zijn er bij de voorstellingen lesmappen die je zo van de website kunt halen, ook liedjes en muziekjes. Wij vinden het belangrijk dat ons publiek een aangename kijkervaring heeft en we willen dan ook niet over de hoofden van de kinderen heen spelen. We proberen een toegankelijk en laagdrempelig theater te zijn.

Met een aantal voorstelling komen wij ook naar je toe. We hebben alles zelf, licht en geluid.

We spelen binnen en buiten. Bekijk ons aanbod op de website.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;