Quibus


In deze voorstelling neemt Quibus het konijn de poppenspeelster en de kinderen mee op reis door een kleurrijk kubussenlandschap. Samen met hem gaan ze ontdekken hoe groot de wereld kan zijn en dat niemand hetzelfde is.

Het verhaa wordt verteld met handpoppen in wisselende, verrassende decors. De warme intieme sfeer en het magische karakter van het samenspel tussen Magda en de handpoppen wordt ondersteund door sfeervolle gitaarmuziek. Hoe de kinderen reageren op de bezoelde intimiteit die tijdens het verhaal ontstaat, blijft steeds fascinerend om mee te maken.

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

geboren 08-10-1965 te steenwijk. ben gehuwd en heb twee tienerdochters. Naast dat ik al vanaf 1985 in de financiele sector werkzaam ben, geef ik sinds 2005 voorstellingen voor kinderen in theaters, op scholen, in buurthuizen en bibliotheken.  Op toneelgebied heb ik ruime ervaring opgebouwd dmv amateurtoneel en veel workshops en cursussen.  Ik word ook wel ingehuurd als typetje om een feestje op te luisteren of bijvoorbeeld een avond aan elkaar te praten.

Ik ben voorzitter van het Internationaal Poppen- en figurenfestival in Meppel, een tweejaarlijks festival dat als grootste in zijn soort in nederland is.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;