Broodje Piep


In deze voorstelling speelt poppenspeelster Magda van Veen in een komische afwisseling met de aanvankelijke onbekende bewoners van haar bakkerij. Franse klanken omlijsten sfeervol dit mu(i)zikale poppentheaterstuk.

Bakker Katja is verliefd op Francois, haar collega in Parijs. Ze sturen elkaar lekkernijen uit hun eigen land. Daarvan smullen ook moeder Miep de Muis en haar zoon Frits. Als Katje doorkrijgt dat ze muizen in haar bakkerij heeft begint het dilemma van kiezen tussen een muisloze bakkerij en het niet kunnen doden van de muizen. Gaandeweg het stuk beginnen de mensen- en de muizenwereld steeds meer op elkaar te lijken.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

geboren 08-10-1965 te steenwijk. ben gehuwd en heb twee tienerdochters. Naast dat ik al vanaf 1985 in de financiele sector werkzaam ben, geef ik sinds 2005 voorstellingen voor kinderen in theaters, op scholen, in buurthuizen en bibliotheken.  Op toneelgebied heb ik ruime ervaring opgebouwd dmv amateurtoneel en veel workshops en cursussen.  Ik word ook wel ingehuurd als typetje om een feestje op te luisteren of bijvoorbeeld een avond aan elkaar te praten.

Ik ben voorzitter van het Internationaal Poppen- en figurenfestival in Meppel, een tweejaarlijks festival dat als grootste in zijn soort in nederland is.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;