Als knuffels konden praten


Als knuffels konden praten zouden ze bijzondere dingen vertellen. Verhalen over ongewone dieren, hebberige koningen en stoere meisjes. Farah en Samora nemen je mee in de magische wereld verteld door hun knuffels. De verhalen vol geuren en kleuren laten je kennismaken met landen hier ver vandaan. Ga je met ons mee op avontuur?

"Als knuffels konden praten" is een storytelling voorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar. De vertellers delen twee volksverhalen uit India en Japan waarin dieren een grote rol spelen. Hun knuffels helpen ze om de verhalen te delen.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Farah Coppola

Farah Coppola (1987) groeide op in Sicilië met haar Siciliaanse vader en Franse moeder. Op haar 10de startte ze een nieuw leven in Nederland. Ze heeft de Mezrab Storytelling School afgerond in 2021. Vanaf dat moment spreidde zij haar vleugels en vloog de wijde wereld in, waar zij verhalen vertelt op op festivals zoals het Amsterdam Fringe, Brighton Fringe en Amsterdam Storytelling Festival. Farah vertelt graag over de goddelijke komedie drama van haar familie, levensbloopers en vreemde ontmoetingen. 


Samora de Boer 

​​Samora de Boer (1995) is geboren en getogen in Amsterdam. Ze heeft van jongs af aan een grote liefde voor theater. In 2018 heeft ze de theateropleiding in Haarlem afgerond. Hierna is ze aan het werk gegaan als actrice en storyteller en later ook als illustrator. Terugkerende thema’s in haar werk zijn natuur, dieren en liefde. In haar vrije tijd is Samora het liefst op reis. In de nieuwe culturen en in de mensen die ze ontmoet vindt ze inspiratie voor haar verhalen en illustraties.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;