Cowboy Billy Bill


In het “Wilde Westen” woont Cowboy Billy Bill. Hij is trots om cowboy te zijn. Dit laat hij dan ook graag aan iedereen weten. Zijn verhalen zijn nog sterker dan sterk. 

De sheriff heeft Billy Bill vandaag uitgenodigd op deze geheime locatie. De sheriff wil Billy Bill namelijk om hulp vragen. Wanneer Billy Bill arriveert is er geen sheriff te bekennen, maar wel een brief. 

Hierin schrijft de sheriff aan Billy Bill dat hij dringend hulp nodig heeft. De stad is overspoeld met bandieten. De hulp van Billy Bill is niet voldoende, er moeten meer cowboys en cowgirls bij komen om deze bandieten te bestrijden. 

Als het Billy Bill lukt om alle cowboys en cowgirls te trainen, dan zal er in de kluis voor Billy Bill een beloning wachten. De code staat in de brief. Deze moet alleen nog ontcijfert worden. 

In deze komische en interactieve voorstelling heeft Billy Bill de hulp van alle kinderen hard nodig. Aan het eind zal iedereen een cowboy of cowgirl zijn. 

Informatie:
Doelgroep: Kinderen van 4 t/m 8 jaar.
Thema: Wilde westen / Cowboy / Avontuur
Speelduur: 45 minuten 
Speelvlak: 4m breed bij 3m diep
Geluid: Tot 200 personen
Locatie: Binnen en buiten

Prijs: € 650,-
Inclusief reiskosten en exclusief 9% btw.

Boeken?
Vul het onderstaande contactformulier in en wij neem zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Welkom in de wereld van Factory21

Factory21 is in 2012 opgericht door Alex Helmers en ontwikkeld straattheater en kindervoorstellingen op basis van sprookjes en fantasie. Factory21 staat letterlijk voor de fabriek van de 21e eeuw. Want met oog voor detail bedenken, maken en voer wij ons straattheater en kindervoorstellingen uit. Doordat wij alles zelf creëren en onze focus leggen op kwaliteit en originaliteit, is ons aanbod uniek en nergens anders te vinden. 

Met passie voor entertainment vermaakte Alex al op jonge leeftijd de familie en buurt bewoners in zijn eigen opgebouwde theater. Tijdens zijn opleidingen heeft hij vastgehouden aan zijn passie en dit uitlaten groeien tot Factory21. 

Internationaal worden onze acts en voorstellingen uitgevoerd bij uiteenlopende opdrachtgevers van: festivals, evenementen, beurzen, braderieën, pretparken, vakantieparken, winkelcentra en bedrijfsfeesten. 

Al meer dan tien jaar weten wij het publiek te verwonderen en mee te nemen naar de magische fantasie zodat zij nog vaak zullen terugdenken aan dit bijzondere moment. 

Wij hopen jullie en het publiek snel te mogen verwonderen! 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;