Brief voor de Koning


Brief voor de Koning
Verteltheater
Basisschool
Theater
Gelderland
€ 350 tot € 450
7 tot 12 jaar

Brief voor de Koning
Naar het beroemde boek van Tonke Dragt

In De brief voor de koning krijgt de schildknaap Tiuri in de nacht voor hij tot ridder wordt geslagen een geheimzinnige brief in handen. Een brief voor de koning van Unauwen. Een brief die onder geen beding in verkeerde handen mag vallen. Achterna gezeten door de rode ruiters, grauwe ridders, rovers en de medogenloze spion Slupor, gaat Tiuri op pad.
Gelukkig krijgt hij op zijn tocht hulp van de kluizenaar Menaures en diens hulpje Piak.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Al sinds 1990 maak ik verteltheatervoorstellingen voor alle leeftijden.  Vanaf 1999 ful-time.
Met name bewerkingen van beroemde kinderboeken als Scheepsjonegns van Bontekoe, Brief voor de Koning, Erik of het klein insectenboek en nog meer. Nieuwste voorstelling De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween, naar de bestseller van Jonas Jonasson. Daarvan 2 voorstellingen. Een 7+ en een volwassenversie.
Daarnaast speel ik vertelvoorstellinegn voor volwasenen over diverse onderwerpen, ben regelmatig betrokken bij herdenkingen in Kamp Westerbork. (werd in 2007 onderscheiden voor Binnen de Poorten 1943-1945). Speel op festivals en scholen in binnen- en buitenland. 
Daarnaast diverse keren genomineerd als Verteller van het jaar.
Gastdocent, coach van vertellers, meegwerkt aan DVD's voor het onderwijs, TELEAC. Momenteel te zien bij Omroep Gelderland als een van de vertellers in het programma Een wagen vol verhalen." 
Mijn doelgroep reikt van 4 jaar t/m 100 en meer, scholen, bedrijven ,theater. Globaal speel ik 13 verschillende voorstellingen die allemaal geboekt kunnen worden. COmbinaties van voorstellingen op 1 dag voor diverse leeftijdsgroepen kan ook.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen