De Bremerstadsmuzikanten (4+)


De Bremerstadsmuzikanten is een bewerking van het bekende sprookje van de gebroeders Grimm.

De oude koning heeft er geen zin meer in! Prins Pietertje moet maar koning worden. Ter ere van de neiuwe koning wordt er een zangfestival gehouden. iedereen mag mee doen.

Iedereen? denkt de ezel. "Dan ik ook!" 
Ezel zong altijd al graag. Ihh Ahhh, ik zing de hele dag. Ihhh Ahh Ik zing de hele dag!"

En zo gaat ezel op weg naar Bremen om mee te doen met het zangfestival.
Maar voor het zover is, ontmoet hij eerst nog een paar vrienden, krijget het aan de stok met een roversbende én vindt iets waar de oude konibg heel blij van wordt.

 

Een vrolijke meespeelvoorstelling, voor iedereen vanaf 4 jaar.

VAN DEZE VOORSTELLING IS OOK EEN ONLINE VERSIE TE BOEKEN.

(u ontvangt na uw boeking en betaling een link naar de registratie. Deze is 2 weken te bekijken) 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Al sinds 1990 maak ik verteltheatervoorstellingen voor alle leeftijden.  Vanaf 1999 ful-time.
Met name bewerkingen van beroemde kinderboeken, maar ook sprookjes als de Rattenvanger van Hamelen en De Bremerstadsmuzikanten.
Hit? De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween, naar de bestseller van Jonas Jonasson. Daarvan 2 voorstellingen. Een 7+ en een volwassenversie.
Daarnaast speel ik vertelvoorstellingen voor volwasenen over diverse onderwerpen, ben regelmatig betrokken bij herdenkingen in Kamp Westerbork. (werd in 2007 onderscheiden voor Binnen de Poorten 1943-1945). Speel op festivals en scholen in binnen- en buitenland. 
Door de vakjury unaniem gekozen tot Vertelambassadeur voor Nederland en Vlaanderen in 2016
Gastdocent, coach van vertellers, meegwerkt aan DVD's voor het onderwijs, TELEAC. Was te zien bij Omroep Gelderland als een van de vertellers in het programma 'Een wagen vol verhalen." , waarvan veel verhalen nog veel op YouTube te vinden zijn.
Mijn doelgroep reikt van 4 jaar t/m 100 en meer, scholen, bedrijven ,theater. Globaal speel ik 13 verschillende voorstellingen die allemaal geboekt kunnen worden. Combinaties van voorstellingen op 1 dag voor diverse leeftijdsgroepen kan ook.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;