100 jarige man die uit het raam klom en verdween


De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween 
Naar de bestseller van Jonas Jonasson

"Opa" Karlsson wordt 100, maar heeft geen zin in een feest. Dus stapt hij op zijn verjaardag uit het raam van zijn  kamer in het bejaardenhuis.
Wanneer hij bij toeval een koffer met crimineel geld in zijn bezit krijgt, barst het avontuur pas helemaal los! Iedereen zit achter hem aan; het bejaardenhuis, de politie, de boeven die hun geld terug willen hebben. 
"Opa" Karlsson maakt kennis met Sven, de jongen in het park, die hem niet verraad. 
Hij krijgt een stoet aan nieuwe vrienden en sluit zelfs vriendschap met ...een olifant.

Een dol dwaas spannend avontuur, dwars door Zweden.

Uitverkochte theaterzalen en 4 sterren in de krant. 
Maar ook op scholen enthousiaste leerlingen. " Zo'n opa wil iedereen toch!" 

Leeftijd vanaf 7/8 jaar

 

NB Van het verhaal is ook een volwassenversie, waarin ook het wonderlijke leven van Allan Karlsson aan bod komt, voor zijn 100e aan bod komt. ( duurt 2 uur)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Al sinds 1990 maak ik verteltheatervoorstellingen voor alle leeftijden.  Vanaf 1999 ful-time.
Met name bewerkingen van beroemde kinderboeken als Scheepsjonegns van Bontekoe, Brief voor de Koning, Erik of het klein insectenboek en nog meer. Nieuwste voorstelling De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween, naar de bestseller van Jonas Jonasson. Daarvan 2 voorstellingen. Een 7+ en een volwassenversie.
Daarnaast speel ik vertelvoorstellinegn voor volwasenen over diverse onderwerpen, ben regelmatig betrokken bij herdenkingen in Kamp Westerbork. (werd in 2007 onderscheiden voor Binnen de Poorten 1943-1945). Speel op festivals en scholen in binnen- en buitenland. 
Daarnaast diverse keren genomineerd als Verteller van het jaar.
Gastdocent, coach van vertellers, meegwerkt aan DVD's voor het onderwijs, TELEAC. Momenteel te zien bij Omroep Gelderland als een van de vertellers in het programma Een wagen vol verhalen." 
Mijn doelgroep reikt van 4 jaar t/m 100 en meer, scholen, bedrijven ,theater. Globaal speel ik 13 verschillende voorstellingen die allemaal geboekt kunnen worden. COmbinaties van voorstellingen op 1 dag voor diverse leeftijdsgroepen kan ook.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Vul hier de naam van de locatie in die het optreden geboekt heeft. Als u het als privé persoon geboekt heeft, mag u uw eigen naam invullen of bijv. thuis.

Vul hier de doelgroep van het optreden in. Bijv. voor kinderen op school van 4 tot 12 jaar. Of: optreden bij bedrijfsfeest voor ouders en kinderen.

Vul hier uw eigen naam in.