In mijn eendje


Op de boerderij wordt een klein eendje geboren. Zo vers uit het ei gekropen. Alleen waar is zijn mama gebleven? Samen met de boerin gaat hij op zoek naar zijn mama. Ze vragen het aan alle dieren op de boerderij. Konijn, geit, kip en varken… Maar niemand heeft een eendenmama gezien, en het kleine kuikentje wordt steeds verdrietiger... Zouden ze haar uiteindelijk vinden?

Benodigdheden: stopcontact indien versterkt spelen.

speelvlakte van 3x3m

Kosten: 

1 voorstelling 30 min. voor max 50 kinderen: 275 eu (ex. vervoerskosten en btw)

2 voorstellingen (zelfde dag en locatie) 395 (ex)

3 voorstellingen (zelfde dag locatie) 500 (ex)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Poppentheater Emma’s Muzikale Verhalen uit Utrecht

Emma’s Muzikale verhalen is een kleinschalig en interactief poppentheater van muzikante, docent en poppenspeelster Emma van Dobben. Ze speelt oude en nieuwe verhalen met zelfgemaakte poppen en decors. In de voorstellingen zit altijd veel muziek en wordt gespeeld op verschillende instrumenten bijvoorbeeld accordeon, of in de middeleeuwse voorstelling zelfs een draailier en eenhandsfluit.

Ook is de mogelijkheid om een muziekworkshop te boeken, of Emma als rondlopende troubadour op een bijvoorbeeld een festival. Met verschillende instrumenten brengt ze liederen ten gehore, waar de kinderen ook altijd bij kunnen helpen met een van de instrumenten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;