Bertus en de Bij-zondere Boom


Emma’s muzikale verhalen speelt vanuit haar mooie rode camperbus buiten met haar poppentheater. De voorstelling ‘Bertus en de Bijzondere Boom’, heeft het thema lente/ natuur/ bijen/ middeleeuwen en is geschikt voor groep 1 t/m 4, en voor speciaal onderwijs. 

Lang geleden, ergens in de middeleeuwen, was er eens een boom zo mooi dat er een dorp bij werd gebouwd. Elk seizoen zagen ze de boom veranderen, met geurige bloesems en sappige appels. Bertus, die net in het dorp is komen wonen, vindt het ook prachtig én, hij is dol op appelmoes! Jammer dat er bij hem thuis ook een bijenfamilie huist... Op een dag, als hij appels wil plukken voor nieuwe appelmoes, doet hij een vreemde ontdekking: er hangen geen appels meer aan de boom! En wat hoort hij daar vlakbij? Het lijkt wel gehuil! Zou hij het mysterie van de bij-zondere boom kunnen oplossen? Een voorstelling met weinig woorden en veel live muziek en liedjes. 

Benodigdheden: stopcontact indien versterkt spelen.

Coronaproef:

-        De voorstellingen vinden buiten plaats op bv het schoolplein. Bij slecht weer kan er een partytent opgezet worden waar de kinderen onder kunnen zitten. Of in overleg verplaatst worden naar een binnenlocatie bv een ruime gymzaal.

-        Kosteloos annuleren/ verzetten wanneer een boeking niet door kan gaan wegens de coronamaatregelen.

-        Voorstelling van een half uur per klas. 

-        Er is minstens 2 meter afstand tot het publiek en geen fysiek contact.

Kosten: 

1 voorstelling 30 min. voor max 50 kinderen: 275 eu (ex. vervoerskosten en btw)

2 voorstellingen (zelfde dag en locatie) 395 (ex)

3 voorstellingen (zelfde dag locatie) 500 (ex)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Poppentheater Emma’s Muzikale Verhalen uit Utrecht

Emma’s Muzikale verhalen is een kleinschalig en interactief poppentheater van muzikante, docent en poppenspeelster Emma van Dobben. Ze speelt oude en nieuwe verhalen met zelfgemaakte poppen en decors. In de voorstellingen zit altijd veel muziek en wordt gespeeld op verschillende instrumenten bijvoorbeeld accordeon, of in de middeleeuwse voorstelling zelfs een draailier en eenhandsfluit.

Ook is de mogelijkheid om een muziekworkshop te boeken, of Emma als rondlopende troubadour op een bijvoorbeeld een festival. Met verschillende instrumenten brengt ze liederen ten gehore, waar de kinderen ook altijd bij kunnen helpen met een van de instrumenten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;