Bertus en de Bij-zondere Boom


Emma’s muzikale verhalen speelt vanuit haar mooie rode camperbus buiten met haar poppentheater. De voorstelling ‘Bertus en de Bijzondere Boom’, heeft het thema lente/ natuur/ bijen/ middeleeuwen en is geschikt voor groep 1 t/m 4, en voor speciaal onderwijs. 

Lang geleden, ergens in de middeleeuwen, was er eens een boom zo mooi dat er een dorp bij werd gebouwd. Elk seizoen zagen ze de boom veranderen, met geurige bloesems en sappige appels. Bertus, die net in het dorp is komen wonen, vindt het ook prachtig én, hij is dol op appelmoes! Jammer dat er bij hem thuis ook een bijenfamilie huist... Op een dag, als hij appels wil plukken voor nieuwe appelmoes, doet hij een vreemde ontdekking: er hangen geen appels meer aan de boom! En wat hoort hij daar vlakbij? Het lijkt wel gehuil! Zou hij het mysterie van de bij-zondere boom kunnen oplossen? Een voorstelling met weinig woorden en veel live muziek en liedjes. 

Ook te boeken in combinatie met een (muziek)workshop.

Benodigdheden: stopcontact indien versterkt spelen.

speelvlakte van 3x3m

Kosten: 

1 voorstelling 30 min. voor max 50 kinderen: 275 eu (ex. vervoerskosten en btw)

2 voorstellingen (zelfde dag en locatie) 395 (ex)

3 voorstellingen (zelfde dag locatie) 500 (ex)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Poppentheater Emma’s Muzikale Verhalen uit Utrecht

Emma’s Muzikale verhalen is een kleinschalig en interactief poppentheater van muzikante, docent en poppenspeelster Emma van Dobben. Ze speelt oude en nieuwe verhalen met zelfgemaakte poppen en decors. In de voorstellingen zit altijd veel muziek en wordt gespeeld op verschillende instrumenten bijvoorbeeld accordeon, of in de middeleeuwse voorstelling zelfs een draailier en eenhandsfluit.

Ook is de mogelijkheid om een muziekworkshop te boeken, of Emma als rondlopende troubadour op een bijvoorbeeld een festival. Met verschillende instrumenten brengt ze liederen ten gehore, waar de kinderen ook altijd bij kunnen helpen met een van de instrumenten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Hester Siegers op 19 maart 2024 10:41
Erg leuke voorstelling. Mooi met allerlei mooie en soms ook onbekende instrumenten, die ook een mooi geluid geven aan de voorstelling en het verhaal. Ze betrekt de kinderen erbij en ook leren de kinderen er iets van. Een aanrader wat mij betreft!
door Christine schenkel op 02 januari 2023 22:01
De kinderen hebben genoten van de voorstellingen; de muziekinstrumenten vonden zij prachtig , het verhaal interessant en het meedoen op muziek was het hoogtepunt! Een aanrader
;