Drum4Fun - Djembee Workshop-dag + Voorstelling


De hele school een Muziek workshop Djembe & afsluitings optreden.

Klas na klas krijgt een workshop Djembe. En aan het einde van de dag komen alle ouders en kinderen samen voor de grote SHOW.

Iedereen een workshop Djembe + feestelijke afsluiting.Voor basisscholen hebben wij in de loop der jaren een systeem ontwikkeld waarbij alle klassen aan bod komen. Afhankelijk van de leeftijd word er les gegeven. Wij trommelen, dansen en zingen met de leerlingen. Verder vertellen wij nog het een en ander over Afrika en de Djembe geschiedenis.

De duur van een workshop Djembe
Deze mag u zelf bepalen. Het is echter onze ervaring dat bij kleine kinderen een korte Djembe workshop van 25 minuten het beste werkt. Bij groep 6, 7 en 8 kan dit al 45 minuten zijn. Maar als u wilt kunnen wij ook lange workshop geven. Wel wisselen wij dan Djembe spelen af met zang en dans.

Decoratie
Wij decoreren de ruimte waar de workshop gegeven wordt. Zo wanen de kinderen zich in een Afrikaanse tent. Compleet met jungle dieren. Tijdens de presentatie wordt er ook een podium gedecoreerd.

Verkleden
Voor een extra feestelijk tintje hebben wij verkleed spullen bij ons. Zo kunnen alle kinderen zich tijdens de schol verkleden.

Projectweek, Afsluitingsfeest of Afscheid
Een Djembe workshop kan eigenlijk op elke gelegenheid. Wij passen de grootte en duur van de workshop Djembe aan aan jullie wensen.

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Muziek workshop Djembe met FUN is onze specialiteit!!!
Drum 4 Fun geeft al 12 jaar Djembe workshops aan bedrijven, particulieren en scholen, door heel Nederland.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door Masjha Jaring op 22 september 2014 13:16
leuk, lief, gezellig, muzikaal en super swingend.
;