Oei! Ik bloei!


Plut is verliefd. Maar is deze liefde wederzijds? Pier weet wel hoe hij z'n vriend kan helpen om daar achter te komen. Namelijk: door het plukken van de blaadjes van een bloem. Maar blijft er dan wel een bloem over voor Pluts grote liefde?

“Oei! ik Bloei!” is een doldwaze, poëtische clownsvoorstelling voor jong en oud, met veel vaart en weinig tekst. Deze productie kan zowel binnen als buiten gespeeld worden. Het gaat over geloof en hoop, maar bovenal over de Liefde, met hoofdletter L!

Wilt u meer informatie over deze voorstelling? Vult u dan hieronder het formulier in, ik neem dan binnenkort contact met u op.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Jan-Willem Plutschouw (1990) is in 2014 afgestudeerd als Docent Theater aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden.
Plutschouw heeft door zijn opleidingen (Docent Theater en Onderwijs Assistent) veel ervaring met kinderen. Hij speelt dan ook graag voor deze doelgroep. Onder meer haalt hij elk jaar met zijn unieke en vrolijke personage Blije Bart, Sinterklaas binnen voor heel Leeuwarden. Blije Bart komt ook terug in presentatie werk voor diverse evenementen van Stichting Spelend Sporten (gericht op mensen met een beperking).

Elk jaar presenteert Plutschouw met veel plezier voor de gemeente Leeuwarden het kinderproject: Kinderraad.

In 2009 was Plutschouw onderdeel van theatergroep SWITCH van Youth for Christ Nederland. Hiervoor speelde hij in uiteenlopende voorstellingen, met onderwerpen als : Kerst, Pasen, aids en pesten.

Onder de vlag van theatergezelschap Tryater heeft hij gespeeld in de voorstellingen "Thusfront" en "It Paradys". Daarnaast heeft hij meegespeeld in de locatievoorstelling: "Drie Morgen" op het Bildt (Friesland) en de "Generatieshow" een voorstelling over generaties op de werkvloer (het Eerste bedrijf).

Stichting CliniClowns ('14-...)
Pro Phaistos Groningen ('14-15)
Youth For Christ 'Switch' ('09-10)
'Het eerste Bedrijf' Groningen ('13-14)
Graceland festival ('2015)

Opleiding
• Docent Theater - Noordelijke Hogeschool Leeuwarden ('10-14)
• Onderwijs Assistent ('07-09)

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Vul hier de naam van de locatie in die het optreden geboekt heeft. Als u het als privé persoon geboekt heeft, mag u uw eigen naam invullen of bijv. thuis.

Vul hier de doelgroep van het optreden in. Bijv. voor kinderen op school van 4 tot 12 jaar. Of: optreden bij bedrijfsfeest voor ouders en kinderen.

Vul hier uw eigen naam in.