Op wereldreis met Muisje Gijs


Een muzikale en interactieve voorstelling over een bus een heleboel dieren.

 

Anneke en Ester willen met de bus, allebei naar hun eigen bestemming.

Ze wachten op een bankje bij de bushalte. De bus is er nog niet, dus ze raken aan de praat.

Anneke laat het boek zien dat ze aan haar nichtje gaat geven. Een prentenboek over een bus en heel veel dieren. Samen fantaseren ze over het maken van  een wereldreis, verre landen, en ook halen ze herinneringen op. Anneke en Ester worden zó enthousiast over het boek dat ze het helemaal voor zich zien. Ze gaan helemaal op in het verhaal. Het verhaal komt tot leven. Broem broem, toet toet, we gaan op wereldreis!

 

Onze voorstelling is gebaseerd op het Actieprentenboek van de christelijke kinderboekenmaand. De titel van het boekje is: Met Muisje Gijs op wereldreis. Deze voorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met de schrijfster Hanneke Mostert en illustratrice Hester Nijhoff.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Sinds 2014 zijn wij, Karin en Stephanie naar aanleiding van een prentenboekje Gertje het geitje (K.Tinbergen) voorstellingen gaan schrijven voor jonge kinderen. We vinden de interactie met de kinderen belangrijk en stemmen daar ons voorstelling op af. Ook vinden we het belangrijk dat de kinderen leren tijdens onze voorstelling...leren op een speelse manier. De liedjes die we zingen hebben we zelf geschreven en worden veelal op gitaar begeleid.

 

Inmiddels hebben we 6 shows. In een aantal shows gebruiken we ook dieren-poppen en we spelen verschillende rollen/typetjes.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;