Voor mijn allerbeste vriend


Een vrolijke, muzikale voorstelling over vriendschap, jaloezie en gepraat, maar ook over de kers op de taart.

 

Eekhoorn is druk aan het verzamelen… van alles! Noten, bessen, eikels, bramen, vruchten, zaden en graan.

De dieren in het bos vinden het maar niets.. wat blijft er nog over voor hun wintervoorraad? Ze vragen zich af waar Eekhoorn dat allemaal voor nodig heeft.

Wat ze niet weten is dat Eekhoorn een vriendje heeft…haar allerbeste vriendje… Die wil ze graag verrassen.

 

De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2-9 jaar.

Een voorstelling gemaakt naar het gelijknamige boekje van illustratrice Marieke ten Berge en schrijfster Willemijn de Weerd (uitgeverij Columbus)

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Sinds 2014 zijn wij, Karin en Stephanie naar aanleiding van een prentenboekje Gertje het geitje (K.Tinbergen) voorstellingen gaan schrijven voor jonge kinderen. We vinden de interactie met de kinderen belangrijk en stemmen daar ons voorstelling op af. Ook vinden we het belangrijk dat de kinderen leren tijdens onze voorstelling...leren op een speelse manier. De liedjes die we zingen hebben we zelf geschreven en worden veelal op gitaar begeleid.

 

Inmiddels hebben we 6 shows. In een aantal shows gebruiken we ook dieren-poppen en we spelen verschillende rollen/typetjes.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!