Flessenpost


Flessenpost

Een vrolijke, grappige meespeelvoorstelling over: Vakantie, zee, een botsing met een walvis, een vrolijke Kapitein en een rijke Barones die gered moet worden.

De rijke Barones is op vakantie. Ze zit op een geweldig cruiseschip en maakt een tocht naar de Bahama’s. Opeens botst het schip op een enorme walvis. Het schip zinkt. De Barones spoeltaan op een onbewoond eiland.
Daar zit ze nu. Wat een pech! En de watervoorraad is ook al bijna op. Wat nu? Ze besluit een brief te schrijven, stopt die in een fles, en gooit hem in de zee.
Gelukkig vindt Kapitein Vrolijk de Flessenpost. Samen met haar bemanning gaat zij op zoek naar het eiland met de aangespoelde vakantiegangers. Zal het ze lukken hen te vinden en te redden?


Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Sinds 2014 zijn wij, Karin en Stephanie naar aanleiding van een prentenboekje Gertje het geitje (K.Tinbergen) voorstellingen gaan schrijven voor jonge kinderen. We vinden de interactie met de kinderen belangrijk en stemmen daar ons voorstelling op af. Ook vinden we het belangrijk dat de kinderen leren tijdens onze voorstelling...leren op een speelse manier. De liedjes die we zingen hebben we zelf geschreven en worden veelal op gitaar begeleid.

 

Inmiddels hebben we 6 shows. In een aantal shows gebruiken we ook dieren-poppen en we spelen verschillende rollen/typetjes.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;