Gertje en Kriekje op de boerderij


Gertje en Kriekje op de boerderij
€ 325 tot € 380
2 tot 8 jaar
Kindervoorstelling

Gertje en Kriekje op de Boerderij

In deze leuke, grappige, interactieve en muzikale voorstelling gaan de kinderen op zoek naar eieren voor Kokkie. Kokkie heeft namelijk nog maar 1 ei om pannenkoeken te maken en dat is echt te weinig voor het boerderij-restaurant. En waar blijven Gertje & Kriekje nou toch…
De kinderen leren op een speelse manier wat er nog meer voor nodig is om pannenkoeken te maken. Welke dieren maken eieren, melk en meel? Maakt een dier eigenlijk wel meel? En wat lust jij het liefst op je pannenkoek?

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Sinds 2014 zijn wij, Karin en Stephanie naar aanleiding van een prentenboekje Gertje het geitje (K.Tinbergen) voorstellingen gaan schrijven voor jonge kinderen. We vinden de interactie met de kinderen belangrijk en stemmen daar ons voorstelling op af. Ook vinden we het belangrijk dat de kinderen leren tijdens onze voorstelling...leren op een speelse manier. De liedjes die we zingen hebben we zelf geschreven en worden veelal op gitaar begeleid.

 

Inmiddels hebben we 6 shows. In een aantal shows gebruiken we ook dieren-poppen en we spelen verschillende rollen/typetjes.

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!