DE WERELD VAN JAZ, een prikkelarme vertelvoorstelling


Een verhaal over vriendschap

De wereld van Jaz is een unieke muzikale vertelvoorstelling voor kinderen in de ontwikkelingsleeftijd van 4 tot 6 jaar. Met als thema: Kijk om je heen, sta open voor anderen, dan zie je dat je niet alleen bent.

Speciaal ontwikkeld voor bijzondere doelgroepen.
Gebaseerd op het prentenboek 'De planeet van Jaz'.

De voorstelling 

Jaz woont in zijn eentje op een kleine planeet. Het is een leuk planeetje, maar er is niemand om mee te spelen. Er zijn meer leuke, bijzondere, aparte figuurtjes in deze voorstelling die ook alleen op hun planeetje leven. Eigenlijk zitten ze helemaal niet zo ver bij elkaar vandaan.

De voorstelling daagt de kinderen uit, vanuit wat ze willen en kunnen, om contact te maken met de ander. Dromen kan en mag altijd. Als iets niet lukt, dan is dat niet erg. Samen komen we er wel!

Per voorstelling is er één verteller en één speler.  Het verhaal wordt verteld met 7 kisten, waarbij elke kist staat voor een planeetje van een figuur uit het boek. Elk figuurtje heeft zijn eigen muziekje. Deze vertellen iets over de typische eigenschappen van dat karakter. Door de speler wordt elk figuur tot leven gebracht.

Bij het eindlied is er een ‘reis’ met de ‘planeten’ en worden de kinderen uitgenodigd deel te nemen. Daarbij wordt rekening gehouden met de verschillende capaciteiten van de publieksgroep. Kinderen kunnen luisteren, zingen en meedoen met bewegingen.

 

Scholen krijgen bij de voorstelling ook:

• De digitale theaterversie van het prentenboek ‘De planeet van Jaz’
• Het lied met songtekst
• De voorbereidingsles
• Het prentenboek ‘De planeet van Jaz’

 

Prijzen:

1 voorstelling: € 650,-
2 voorstellingen op 1 dag: € 990,-

(ex 9% BTW en reiskosten à € 0,25 per km vanaf Dordrecht)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

De Vertelfabriek maakt speciale voorstellingen die op locatie gespeeld worden. Want wij vinden dat theater voor álle kinderen toegankelijk moet zijn. 

Voor kinderen in het bijzonder onderwijs bevat het reguliere theater vaak te veel prikkels. Hierdoor valt een grote groep kinderen van het speciaal onderwijs buiten de boot. Wij willen dat deze kinderen ook van theater kunnen genieten!

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;