Wild-West-Show: Indianen op jacht naar de diamant


Wild-West-Show: Indianen op jacht naar de diamant
Meespeelvoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Bedrijven
Theater
Festivals
Buitenschoolse opvang
Buurthuizen
Noord-Holland
€ 585 tot € 985
4 tot 12 jaar

Wat is er aan de hand in het indianendorp? Er klinken griezelige geluiden en er wordt driftig gezocht naar sporen. Weten Jack en John soms meer van de verdwenen diamant? Hebben zij die echt gevonden in de woestijn? In het cowboydorp wordt in ieder geval gedanst van plezier. Muisjes, wilde dieren, bosgeesten, ze hebben er allemaal mee te maken, maar uiteindelijk brengt de vredespijp iedereen weer bij elkaar. Of toch niet iedereen…?
De Theaterbus verzorgt samen met kinderen uit het publiek verrassende interactieve theatershows voor scholen, bedrijven, verenigingen en campings. Een prima invulling van cultuureducatie.

De korte shows duren 50 minuten en eindigen altijd in een feest met een polonaise samen met alle kinderen uit het publiek. De eerste 30 kinderen die mee willen spelen krijgen een rol, kostuums, schmink en een korte briefing. Zij spelen mee in een spannende theatervoorstelling. Scholen selecteren vooraf enkele kinderen uit iedere groep.
De spelers storten zich in het verhaal. Ze zijn blij, verwonderd, bang, boos of verdrietig. Ze spelen het spel op hun eigen manier, waarbij ze springen, dansen, zoeken, rennen, juichen, sluipen, vechten, verstoppen en samenwerken.
Een gymzaal of een ruimte in school volstaat. De Theaterbus zorgt voor decors, geluid, microfoon, muziek, licht, rookmachine, kostuums, attributen en schmink voor alle 30 spelers.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Hét kinderevenement voor scholen en feesten in buurthuizen, op campings en bedrijven
In onze korte of lange theatershows spelen 30 tot 200 kinderen van 4 tot 12 jaar een eigen rol. Geschminkt en verkleed improviseren zij op het verhaal dat ze uitbeelden. Zij worden meegesleept in een spannend avontuur waarbij zij spontaan gaan springen, rennen, lachen, schreeuwen, juichen, sluipen, vechten en dansen.

Korte voorstellingen worden niet geoefend. Aan grote projecten gaan korte workshops vooraf. De spelertjes verbeelden het verhaal in mooie decors, met allerlei attributen en begeleid door muziek. Het publiek komt ogen en oren te kort.

Onze voorstellingen zijn ook zeer geschikt als verrassingscadeau voor een meester- en juffendag. 

Naast allerlei feest en is dit in combinatie met workshops ook een prima invulling voor cultuureducatie. Els van der Linden van de Theaterbus is sinds 2003 werkzaam als drama specialist op kinderkampen, in wijktheaters, in de klas en op de naschoolse opvang.

Naast theater in school spelen wij ook voorstellingen in buurthuizen, op campings en bedrijfsfeesten,
Is er geen theaterzaal beschikbaar? In 2 uur bouwen wij elk speellokaal, buurthuis of gymzaal om tot een theater, met mooie decors en coulissen. Ook geluid, licht, kleding, schmink en een rookmachine nemen wij zelf mee. Bij goed weer kan buiten worden gespeeld. Voorstellingen door het hele land, België en Frankrijk.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen