De Theaterbus

Hét kinderevenement voor scholen en feesten in buurthuizen, op campings en bedrijven
In onze korte of lange theatershows spelen 30 tot 200 kinderen van 4 tot 12 jaar een eigen rol. Geschminkt en verkleed improviseren zij op het verhaal dat ze uitbeelden. Zij worden meegesleept in een spannend avontuur waarbij zij spontaan gaan springen, rennen, lachen, schreeuwen, juichen, sluipen, vechten en dansen.

Korte voorstellingen worden niet geoefend. Aan grote projecten gaan korte workshops vooraf. De spelertjes verbeelden het verhaal in mooie decors, met allerlei attributen en begeleid door muziek. Het publiek komt ogen en oren te kort.

Onze voorstellingen zijn ook zeer geschikt als verrassingscadeau voor een meester- en juffendag. 

Naast allerlei feest en is dit in combinatie met workshops ook een prima invulling voor cultuureducatie. Els van der Linden van de Theaterbus is sinds 2003 werkzaam als drama specialist op kinderkampen, in wijktheaters, in de klas en op de naschoolse opvang.

Naast theater in school spelen wij ook voorstellingen in buurthuizen, op campings en bedrijfsfeesten,
Is er geen theaterzaal beschikbaar? In 2 uur bouwen wij elk speellokaal, buurthuis of gymzaal om tot een theater, met mooie decors en coulissen. Ook geluid, licht, kleding, schmink en een rookmachine nemen wij zelf mee. Bij goed weer kan buiten worden gespeeld. Voorstellingen door het hele land, België en Frankrijk.

3 voorstellingen gevonden van De Theaterbus

Wild-West-Show: Indianen op jacht naar de diamant

De Theaterbus
4 tot 12 jaar
€ 585 tot € 985
Noord-Holland
Meespeelvoorstelling

Piratenshow: Help, de boot is gekaapt!

De Theaterbus
4 tot 12 jaar
€ 585 tot € 985
Noord-Holland
Meespeelvoorstelling

STRAAT

De Theaterbus
4 tot 12 jaar
€ 1.175 tot € 2.275
Noord-Holland
Dagprojecten