De Tijdrace


SuperBaby heeft te veel gesnoept, is erg lui en verveelt zich.

Vriendje Toby komt op bezoek en gaat hem helpen om zich beter te voelen, samen met de kinderen!

Toby neemt de kinderen mee op onderzoek. Tijdens deze zoektocht krijgen ze van een Frans Engeltje de opdracht op zoek te gaan naar de 3 geluksgeboden.

Met een speciale tijdmachine-fiets reist Toby naar verschillende plekken en tijden waar hij bijzondere figuren ontmoet. Zoals De Holbewoner, Captain Broc'li en Het Blije Bijtje. 

Tijdens de voorstelling worden de kinderen onderdeel van de show! Ze beleven samen met de spelers een speels, humorvol en leerzaam avontuur. Ze vergeten even de wereld om zich heen en reizen samen met Toby door de tijd. 

De kinderen hebben invloed op het verloop en tempo van de show door de keuzes die ze mogen maken gedurende de voorstelling. 

Tijdens de Rudigors wordt de kracht in jezelf benadrukt! 

Ze leren hun stem te laten horen, dat je mag zijn wie je bent, dat je dingen doet waar je blij van wordt, beweeg en dans, eet gezond en geloof in jezelf dat je het kan!

Gaat het Toby lukken alle 3 de geluksgeboden te vinden tijdens dit avontuur en van SuperBaby weer een echte SUPERbaby te maken? 

Hopelijk kunnen de kinderen hem daarbij helpen…

Een speelse, humorvolle en interactieve familievoorstelling met een boodschap! 

De Rudigors is een theaterduo. Bestaande uit Ruud en Melvin. 

Ruud heeft gestudeerd aan koningstheateracademie (kleinkunst)  in ’s-Hertogenbosch. 

Hij heeft een aantal jaar comedy voor volwassenen gedaan maar nu enkel voor de jeugd. Daarnaast is hij werkzaam als creatief docent en workshopleider op het gebied van theater en rap op scholen en in instellingen.

Melvin heeft veel theaterervaring opgedaan in zijn rol als Piet bij de Club van Sinterklaas. Daarnaast is Melvin erg muzikaal en dit hoor je ook terug in de voorstelling.

Beiden hebben ervaring in de jeugdhulp en vier jaar geleden is hun gezamenlijke passie ontstaan voor het jeugdtheater. Ze hadden hun krachten gebundeld. Dit was het begin van ; De Rudigors

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;