“De Tijdrace; Grieperdepiep! Het is herfst!”


Het wordt weer frisser en natter buiten. De blaadjes beginnen van de bomen te vallen en de dikkere jassen gaan weer aan! Oftewel het is weer herfst! De Rudigors komen met een speciale herfstvoorstelling van "De Tijdrace!"

Super Baby voelt zich snotterig en loopt heel de dag te niezen, hij is erg lui en hij verveelt zich.

Vriendje Toby komt op bezoek en gaat hem helpen om zich weer beter te voelen, samen met de kinderen!

Toby neemt de kinderen mee op onderzoek. Tijdens deze zoektocht krijgen ze van een Frans Engeltje de opdracht op zoek te gaan naar de 3 geluksgeboden.

Met een speciale tijdmachine-fiets reist Toby naar verschillende plekken en tijden waar hij bijzondere figuren ontmoet. Zoals De Holbewoner, Captain Veggie en Het Blije Bijtje. 

Tijdens de voorstelling worden de kinderen onderdeel van de show! Ze beleven samen met de spelers een speels, humorvol en leerzaam avontuur. Ze vergeten even de wereld om zich heen en reizen samen met Toby door de tijd. 

De kinderen hebben invloed op het verloop en tempo van de show door de keuzes die ze mogen maken gedurende de voorstelling. 

Tijdens de Rudigors wordt de kracht in jezelf benadrukt! 

Ze leren hun stem te laten horen, dat je mag zijn wie je bent, dat je dingen doet waar je blij van wordt, beweeg en dans, eet gezond en geloof in jezelf dat je het kan!

Gaat het Toby lukken alle 3 de geluksgeboden te vinden tijdens dit avontuur en van SuperBaby weer een echte SUPERbaby te maken? 

Hopelijk kunnen de kinderen hem daarbij helpen…

Een speelse, humorvolle en interactieve familievoorstelling met een boodschap!  

Doelgroep; groep 1 t/m 6.

(4 t/m 10 jaar)

De voorstelling kan zowel binnen als buiten gespeeld worden en aangepast worden aan de geldende corona maatregelen. Een vereiste is een beschikbaar podium/speelvlak van minstens 3 meter diep en 4 meter breed.

Duur voorstelling: 50 minuten.

1e voorstelling : 550,-

Elke volgende voorstelling : 275,-

Inclusief BTW

Voor groep 7 en 8 hebben we een theatersport workshop over het betreffende thema.( vergelijk baar met de lama's) .Dit betekent dat zij ( degene die willen) meer zelf kunnen acteren. Maar wil groep 7 en 8  liever de voorstelling zien dan kan dat ook.

Maximaal 3 voorstellingen per dag. En maximaal 100 kinderen per voorstelling.

Reiskosten 20 CT per kilometer.

De Rudigors komen uit Limburg en spelen voor bovenstaande kosten in Limburg.

Voor een meerprijs van 100 euro spelen we ook in;

Brabant, Zeeland, Utrecht en Gelderland.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De Rudigors is een opkomend theaterduo. Bestaande uit Ruud en Melvin. 

Ruud heeft gestudeerd aan koningstheateracademie (kleinkunst)  in ’s-Hertogenbosch. 

Hij heeft een aantal jaar comedy voor volwassenen gedaan. Daarnaast heeft hij theaterworkshops gegeven op scholen en bij scoutingclubs. 

Melvin heeft veel theaterervaring opgedaan in zijn rol als Piet bij de Club van Sinterklaas.

Daarnaast is Melvin erg muzikaal en dit hoor je ook terug in de voorstelling.

Beide hebben ze ervaring in de jeugdhulp en vier jaar geleden is hun gezamenlijke passie ontstaan voor het jeugdtheater. Ze hebben hun krachten gebundeld en is zo de Rudigors ontstaan! 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;