De Tijdrace; Later als ik groot ben!


De Rudigors

De Rudigors spelen kindervoorstellingen vanuit hun theaterbus op het schoolplein óf in een geschikte binnenruimte. Flexibel inzetbaar: per klas, jaargroep, bouw of zelfs de hele school.
We hebben een show met veel grappige karakters, interactie, rap en jawel ook n vleugje educatie en epowerment.
We komen zelf uit Zuid-limburg. Deze voorstellingen zijn te boeken in: Limburg, Brabant, Utrecht, Zeeland en Gelderland. Dit in verband met de reistijd. 

Het verhaal: 

Super Baby ligt veel wakker en fantaseert over wat hij later wilt worden. Er zijn zoveel leuke beroepen dat hij het gewoon niet weet. Het liefst wilt hij een snoepjestester worden want hij eet het liefst heel de dag snoepjes, maar tja of dat zo’n goed idee is...

Vriendje Toby komt op bezoek en gaat hem helpen om zich beter te voelen, samen met de kinderen!

Toby neemt de kinderen mee op onderzoek. Tijdens deze zoektocht krijgen ze van een Frans Engeltje de opdracht op zoek te gaan naar de 3 geluksgeboden.

Deze geboden moeten er voor gaan zorgen dat Superbaby weer gelukkig wordt en rustig kan slapen.

Met een speciale tijdmachine-fiets reist Toby naar verschillende plekken en tijden waar hij bijzondere figuren ontmoet. Zoals De Holbewoner, Het Blije Bijtje en Captain Veggie.

Een scala aan beroepen zullen de revue passeren. Maar vooral de tip dat er nog heel veel tijd is voor Superbaby om te genieten van het fantaseren. Fantaseren over wat hij leuk vindt en wat hij later wilt gaan worden want hij is nog maar een baby!

Tijdens de voorstelling worden de kinderen onderdeel van de show! Ze beleven samen met de spelers een speels, humorvol en leerzaam avontuur. Ze vergeten even de wereld om zich heen en reizen samen met Toby door de tijd. 

De kinderen hebben invloed op het verloop en tempo van de show door de keuzes die ze mogen maken gedurende de voorstelling. 

Tijdens de Rudigors wordt de kracht in jezelf benadrukt! 

Ze leren hun stem te laten horen, dat je mag zijn wie je bent, dat je dingen doet waar je blij van wordt, beweeg en dans, eet gezond en geloof in jezelf dat je het kan, en dat er nog n zee van tijd is om deze belangrijke keuze te maken qua beroep, de keuze mag veranderen!

Gaat het Toby lukken alle 3 de geluksgeboden te vinden tijdens dit avontuur en van SuperBaby een echte SUPERbaby te maken en m gerust te stellen waardoor hij kan slapen? 

Hopelijk kunnen de kinderen hem daarbij helpen…

Een speelse, humorvolle en interactieve familievoorstelling met een boodschap! 

Doelgroep; groep 1 t/m 8.

(4 t/m 12 jaar)

Opties:
- Voorstellingen zowel binnen als buiten mogelijk.
- Voorstellingen per klas/jaargroep/bouw of voorstellingen voor de hele school.
- Kosteloos annuleren/verzetten wanneer boeking niet door kan gaan wegens overmacht door corona(maatregelen).
- Lichte regen/ brandende zon: Bij voorstelling per klas kan het publiek ( max. 30 pers.) schuilen onder de pop-up partytent.           - We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM

Kosten:
Voorstelling per klas ( +/- 25 minuten per voorstelling):
Pakket 1: 550,- Euro / 3 voorstellingen
Pakket 2: 750,- Euro / 5 voorstellingen
Pakket 3: 1050,- Euro / 8 voorstellingen

Voorstelling voor halve/hele school:
Het is ook mogelijk om een voorstelling voor bijv. de halve/hele school te spelen.

Indicatie kosten:
1 voorstelling: 550,-
2 voorstellingen: 850,-

Reiskosten: 20 CT per kilometer.

Over de Rudigors

Melvin heeft veel ervaring als piet bij de club van Sinterklaas en Ruud in de comedyscene voor volwassenen. Beiden ook in de jeugdhulp. Nu hebben zij de krachten gebundeld als: de Rudigors!

Neem gerust contact met ons op!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De Rudigors is een opkomend theaterduo. Bestaande uit Ruud en Melvin. 

Ruud heeft gestudeerd aan koningstheateracademie (kleinkunst)  in ’s-Hertogenbosch. 

Hij heeft een aantal jaar comedy voor volwassenen gedaan. Daarnaast heeft hij theaterworkshops gegeven op scholen en bij scoutingclubs. 

Melvin heeft veel theaterervaring opgedaan in zijn rol als Piet bij de Club van Sinterklaas.

Daarnaast is Melvin erg muzikaal en dit hoor je ook terug in de voorstelling.

Beide hebben ze ervaring in de jeugdhulp en vier jaar geleden is hun gezamenlijke passie ontstaan voor het jeugdtheater. Ze hebben hun krachten gebundeld en is zo de Rudigors ontstaan! 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;