Voila! Rucola!

Voila! Rucola!

Prinsesje Peterselia Melkzuria Probiotica van Groen tot Luizenblad vindt alles wat gezond is vies.
Daarom heeft haar vader de Koning aan Heks Culinaria gevraagd om haar hiervan te genezen.

Zal het lukken om Prinsesje Peterselia een gezonde maaltijd voor te zetten? Of loopt alles in de soep?

'Voila! Rucola!' is een vrolijke muziektheater voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar.


Categorie: Muziektheater
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €300 – €500
Duur voorstelling: 30 minuten
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Wij zijn Lotte Vugts en Cathalijne de Sonnaville en samen zijn wij De Miezemeisjes!

​Na onze bachelor Muziektheater, die Cathalijne volgde aan het conservatorium van Rotterdam en Lotte aan het conservatorium in Haarlem, leerden wij elkaar kennen bij de musical The Sound Of Music (Stage Entertainment, 2015).

Vanuit een diepe liefde en passie voor het vertellen van verhalen op muzikale en theatrale wijze, sloegen wij de handen ineen en vormen wij sinds 2016 De Miezemeisjes.

De wereld van De Miezemeisjes is soms precies de echte wereld, maar dan net van een andere kant bekeken. Zo lijken kleine problemen soms heel groot, of grote juist heel klein. Zo praten dieren soms net als mensen of huilen bezoekers op feestjes, terwijl ze zingen als ze hun teen stoten. Zo kunnen ze miezemuizen, om daarna weer vol goede moed verder te fladderen naar het volgende avontuur.

Voorstellingen van De Miezemeisjes zijn toegankelijk, speels en vrolijk maar er zitten ook moeilijke vragen achter over wat het eigenlijk betekent om mens te zijn.

De Miezemeisjes schreven 3 kindervoorstellingen: 'Voila! Rucola!', 'De Kleuren van Prinses Viola' en 'Het Vreemde Verhaal van Heks Harribarri'. Daarnaast maakten ze in 2017 ook een theatraal concert; 'De Miezemeisjes Zingen Wijsjes'.

De Miezemeisjes beperken zich niet alleen tot het spelen in het theater. Wij komen ook graag in zorginstellingen, huiskamers, tuinen, op festivals, kinderfeestjes en andere evenementen.​​

Wilt u meer weten over De Miezemeisjes? Neem dan een kijkje op onze website www.demiezemeisjes.nl!