PLOF!


Plof!

Plof de Kip ontsnapt uit de propvolle schuur van grootkiphouder Hannes. Gelukkig kan ze terecht bij De Bonte Boa’s, het oude variétégezelschap van Bo en directeur Opa.
Maar… Hannes laat het er niet bij zitten en gaat erachteraan: hij wil zijn kiloknaller terug!
Als undercoverkip helpt Plof het noodlijdende gezelschap onbedoeld aan wervelend nieuw materiaal voor hun wat stram geworden show.

Plof! is een vrolijke en spannende voorstelling over jong-en-oud-zijn, waarin naast zinderende liedjes en hilarische acts ook thema’s aan bod komen als zwerfafval en de vee-industrie.

Plof! wordt gespeeld voor iedereen vanaf vier jaar.

Theatergroep De Dames Slier maakt muzikale familietheaterstukken waarin toegankelijkheid en komisch spel steevast hand in hand gaan met serieuze onderwerpen, zoals het milieu.

Regie: Philippien Bos; Spel en zang: Lydia A. Slier en Harmien Batjah Slier; Tekst: Mariken Jongman; Muziek: Harmien Batjah Slier en Niels Smit Duyzentkunst; Kleding: Lydia A. Slier; Film en editing: Hester le Grande; Tekeningen en flyer: Anna Lubbers; Decorstukken: Philippien Bos en Niels Smit Duyzentkunst; Productie en PR: Miranda Laanstra. Met dank aan Esther Rada en Henk Slomp.

Subsidiënten: Kunstraad Groningen, Stichting Albino, Prins Bernhard Cultuurfonds, Milieudienst Groningen

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

De Dames Slier maakt muzikale theatervoorstellingen voor jong en oud.
Luchtig en speels worden de (vaak serieuzere) thema's behandeld.

Het resultaat is een vrolijke voorstelling met ruimte voor diepgang.

Specialiteit: het milieu en zwerfafval

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;